Liberty Heidi Update

Så jeg kunne ikke bare slippe av i Liberty Heidi-ideen, så jeg grep et par timer sent fredag ​​kveld og tidlig på lørdag og kastet dette sammen.

Dette er ikke en av mine favorittfrie frihetsutskrifter – jeg trodde det ble kalt “Bourton”, men Googling “Liberty Bourton” viste meg noe annerledes, så hvem vet hvilken som helst dette er. Det var imidlertid et perfekt valg for en muslin, som er 1) akkurat den rette vekten, 2) noe jeg ville ha på seg hvis eksperimentet fungerte, men 3) ikke noe jeg ville være veldig trist å miste hvis jeg endte med å kaste den bort . Jeg er ganske sikker på at jeg kjøpte dette på eBay fra noen som var de-stashing, så det var også billig.

Jeg endte med å legge til ca. 4,5 tommer til midtpunktene på frontskjørtet og til baksiden – de er begge kuttet på brettet, så det var ikke vanskelig.

Jeg endte opp med å ikke fôr det i det hele tatt – jeg avsluttet bodice med forspenningsbindende kuttet fra det samme stoffet, ved hjelp av Dread Pirate Rodgers ‘gode instruksjoner. (Den eneste vanskeligheten var at frihetsplenen er veldig glatt, så det er vanskelig å markere med en blyant – blyanten drar stoffet sammen. Jeg endte opp med å bruke kritt, som har en tendens til å pusse av. Suboptimal, rundt.)

Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg viser deg sidevisningen, da dette er en så travel utskrift, kan du sannsynligvis ikke engang se livet sømmen!

På en eller annen måte klarte jeg å få samtalen på baksiden på baksiden; Jeg skal ha den en gang og avgjøre om jeg liker måten kjolen fungerer med samtalene før jeg ripper det ut og gjør det på nytt:

Problemer: Bortsett fra å få samspillet i senteret i ryggen, samler jeg heller ikke hele senterets forsiden av skjørtet – jeg samlet bare mellom plate markeringene. Jeg tror det ville se bedre ut med hele delen samlet.

Jeg skal prøve å bære denne kjolen denne uken, været tillater det (Ah, hvem jeg tuller, jeg bor i California nå, det er det mest permissive været på planeten), og vi vil se hvordan det fungerer. Hvis det fungerer, vil dette være veldig bra – det tar så lite stoff, relativt at det åpner mange frihets- og nyhetsutskriftsmuligheter …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Liberty Heidi UpdateMay 8, 2010 Med 26 kommentarer
Stoff shopping i Japan: Liberty! 5. august 2008 med 56 kommentarer
Frykt for frykten for FailureMay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post