Vi presenterer Trove !!!

I dag er jeg til slutt så begeistret for å introdusere deg for selskapet mitt, Trove! Etter over halvannet år av å bygge plattformen, er i dag vår offisielle offentlige lansering, og jeg kan ikke vente på at dere alle skal sjekke ut appen!

Trove er en ny destinasjon i mobil stil, og etter nesten to år i ferd med å lage, er det umulig å formulere hvor ekstatisk jeg er for endelig å kunne dele det med dere alle!

Bare noen måneder etter å ha startet denne bloggen, begynte jeg å tenke på utfordringene vi alle møter når vi søkte etter stilinspirasjon, spesielt etter hvert som verden blir stadig mer mobil. Vi prøver alle regelmessig å finne ferske sartorialideer, men å navigere i mange nettsteder, sosiale plattformer og selgere kan være utmattende.

For to år siden, min ektefelle rik og jeg unnfanget et destinasjon av mobil stil som kan være den enkle, sentraliserte knutepunktet for alle ting. Et sted hvor brukere kunne finne stilinspirasjon fra verdens påvirkere i topp stil, samlet i en vakker, shoppbar opplevelse.

Takket være det enestående teamet som har jobbet utrettelig ved siden av oss, er jeg så glad for å endelig kunne legge Trove i håndflaten.

Hvis du leser dette på en mobil enhet, kan du nå finne dette blogginnlegget (klikk her!), Og alle antrekkinnleggene mine, ideelle på Trove. Du vil ikke bare kunne se mitt mest nåværende stilinnhold, men med en grunnleggende sveip kan du gli mellom artiklene til andre fremragende blogger som Atlantic-Pacific, noe Navy, 9to5chic og mange andre. Trove bruker en dynamisk mobilopplevelse der du kan utforske overlegen stilinnhold, lagre favorittutseende og til og med kjøpe favorittproduktene dine i en enkelt app.

Jeg skulle ønske jeg kunne takke hver og en av dere personlig for alle dine snille ord, støtte og oppmuntring ikke bare i dag, men hver dag de siste tre årene at jeg har okkupert dette lille hjørnet av internett. På alle måter ble Trove bygget som et alternativ for deg fra det jeg har lært om måten du liker å finne stilinspirasjon og butikk. Rest-forsikret, denne appen endrer ikke noe her på memorandum.com-denne bloggen går ikke noe sted! Men nå når du er på farten eller bare prøver å finne mye mer inspirasjon og en bredere stilopplevelse, håper jeg at du vil finne Trove både gunstig og mye moro!

Uten i tillegg, gå videre og ta på deg! Hvis du er på en iPhone, kan du klikke her for å laste ned appen. Gleder meg til å høre hva dere synes !!

Kjole: Topshop | Sko: SJP Collection | Bag: M2Malletier | Solbriller: Smoke X Mirrors | Armbånd: gammelt, likt her | Halskjede: Gorjana | ØRINGER: Gamle, lignende her | Lips: Nars (Bansar)

< >

Det vil være en gjennomgang av appen, en spørsmål og svar og andre shenanigans på Instagram og Snapchat senere i dag, så husk å holde kontakten der! God mandag alle sammen !! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post