Amerikansk tegnspråk alfabet illustrert av Alex Solis

blant mine første innlegg her på bloggen handlet om Alex Solis. Da visste jeg ikke hvem som var de beste illustratørene eller hvordan jeg valgte en god. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle kategorisere en stil eller hva trendene var. Kanskje ikke mye forandret seg siden den gang, men selv da så vel som nå, visste jeg og vet fortsatt at denne Chicago-baserte illustratøren og webdesigneren er en av de beste i bransjen.
I dag vil jeg vise deg noe som vil få deg til å elske ham også. Han kom på en måte å gjøre det amerikanske tegnspråket mer tilgjengelig, enklere og nesten leken. Hver bokstav er ledsaget av en bedårende liten sykdom. For eksempel er det et søtt eple som går på hånden som signerer bokstaven A. For bokstaven C, koser søte kattunger rundt fingrene mens for en ikke så voldsom løve gnager ved pekefingeren. Jeg vil la deg glede deg over alle de søte karakterene.
Les mer om Alex Solis her.
Alfabetillustrasjon for amerikansk tegnspråk av Alex Solis

Brevet a

Brevet b

Brevet c

Brevet d

Bokstaven e

Brevet f

Brevet g

Brevet h

Brevet i

Brevet j

Brevet k

Brevet l

Brevet m

Brevet n

Brevet o

Brevet s

Brevet q

Brevet r

Brevene

Brevet t

Brevet u

Brevet v

Brevet w

Bokstaven x

Brevet y

Brevet z

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post