“Chicago Style” betyr noe annet enn hvordan du liker din pizza

Dette er satt Lacroix, i en Set Lacroix-kjole. En sett Lacroix kjole som jeg egentlig virkelig liker. Men vent – det blir bedre. Kjolen er en ull / cashmere blanding flannel og den grønne banding er irsk sengetøy. Den har sytten grønne snaps ned foran og et tynt belte med et Ivy Leaf Theme spenne; Og det var en del av Kits Chicago Gen Art Fresh Faces i Fashion Collection.

Jeg liker akkurat hvor klar, kraftig og kvinnelig denne kjolen er. Det er ikke en liten wispy slipdress som også kan være en nattkjole, og det har den moralske myndighet av en våt Kleenex; Nei, dette er en kjole du kan drive et styremøte i, eller kjøpe en mobb hit inn, eller designe en superledende supercollider i (ok, for det siste, kanskje hvis du fant en laboratoriebelegg som ville være i form over det). Dette er en kjole, Dammit, og du bedre respekt, yo! Hvis du hadde på seg dette, ville folk ikke bare åpne døren for deg, de ville fjerne det fra hengslene, om nødvendig. Du kan quell insubordination med en cocked hip og en millimeter er verdt av økt øyenbryn – hvis det selv fikk så langt.

Godt arbeid, kit! Jeg tror vi skal se enda flere gode ting fra deg i fremtiden!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
The Dressjanuary 21, 2009
Januar: Hyggelig dag for en hvit WeddingAugust 4, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Friday FlowFriday Flow

Fotografi av Melanie Riccardi Culottes: C/o Reiss (også elsker den svarte versjonen) | Bluse: C/o Reiss (elsker også den hvite versjonen) | Bag: C/o Reiss | HAT: C/o Reiss |