Hvordan style årets sommertrend

Når karantene -dagene begynner å være bak oss, vedder jeg på at mange av dere er ivrige etter å treffe gaten i det nyeste ensemblet, alle antrekkene du ønsker at du har brukt og det nye Trender du ikke kan vente med å prøve å vise deg frem. Når det gjelder sommertrender, har jeg lagt merke til mange morsomme trender som er verdt å prøve, inkludert løse bukser, utskårne kjoler, strikkede kjoler, store knapper-ned skjorter, kryss-tverr grime-topper bare for å nevne noen. For meg er jeg en stor fan av løse bukser. Jo større buksene er jo mye mer jeg blir forelsket i dem. Kall meg gal, men jeg kan ikke få nok av løse bukser med vidt ben og kryss-tverrgripende topper, og det er grunnen til at denne trenden er en av mine favoritt sommertrender og alle tidens favorittstykker å ha på seg best denne sesongen. Med så mange sommertrender best nå, vil jeg fokusere på å dele en av de nåværende favorittene mine og hvordan du styler årets sommertrend: Loose Wide-Leg Pants og Criss-Cross Halter Tops.
Dagens innlegg viser en enkel måte å style årets sommertrend med løse bukser og criss-cross griter-topp. Ved å velge en løs Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter bukser med høy midje, kan du enkelt innlemme en hater-topp uten full hudvisning. Jeg personlig elsker bukser med høy midje av den grunn. Denne krysset-tverrgående toppen er søt med de forskjellige fargene og linjene. Du kan bokstavelig talt Aston Villa FC Skjorter style det med høye midjebukser eller parre den med matchende shorts som jeg inneholdt på Instagram og på denne YouTube -videoen.
På en annen lapp, merk kalenderen din som det store Nordstrom -jubileumssalget starter snart. Den tidlige tilgangen starter 12. juli og 28. juli for alle. FC Tokyo Skjorter Ikke glem at du alltid kan handle på Nordstrom: du kan kjøpe online for levering, hente i butikken/påkallingen, eller du kan ta turen til ditt nærmeste sted for å handle innendørs! Dra nytte av helt gratis avkastning og frakt, samt belønning og første tilgang til de siste tilbudene gjennom Nordy Club.

< >

Du kan også glede deg over:

Fantastiske funn under $ 100 å kjøpe nå

De beste vintersesongfrakkene å kjøpe nå

Hva du skal ha på deg mens du er ute i sommer …

Beste stedet å få Halloween -kostymer

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

fornavn

fornavn

fornavn

fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

epostadresse

epostadresse

epostadresse

epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post