Beste blazere for kvinner

En blazer er Schalke 04 Skjorter en typisk garderobeelement alle fashionistas trenger å ha. I kaldt vær er det det beste stykket som gjør mest mulig ut av garderoben din. Du kan bruke den med en kjole, formelle bukser, et skjørt- nesten alt. Det er et veldig allsidig klær, og du må alltid investere i noen beste blazere for kvinner.
Også i dette innlegget vil vi gi deg en lowdown på noen av de beste blazerne for kvinner og hva du må ha på deg til forskjellige anledninger. Vi vil starte med grunnleggende moteblazere for kvinner og hvordan de kan fremheve dem.

Uformelle blazere for kvinner
Akkurat som navnet, er uformelle blazere noe du ville ha på deg når du er kald, eller du bare har lyst til å se stilig ut. De er ikke noen gang, og du må konsentrere deg mye om å fremheve dem med noe. Her er noen ideer for å bruke blazere tilfeldig:
[SC: MediaD]

Off-shoulder blazer
En av blazerne du bare finner i nisjemarkedet, denne blazeren kan brukes tilfeldig og med leiligheter eller til og med støvler (avhengig av været).
Gå for et helt svart utseende:
Eller par dem sammen med noen beige bukser og slip-ons:
[Les også: herreklær for kvinner]
Eller du kan til og med koble det opp med et svart skjørt (stol på oss, resultatene er uanstrengt):
Kontrastfargen blazer
Elsker å eksperimentere med farger og design, da vil denne typen blazer være best for deg. Flott å fremheve med skjørt og til og med kjoler, denne er et behov for en elegant kvinne.

Kjæreste blazers for kvinner
Som navnet antyder, er partnerblazere store og er stort sett inspirert av herreklær. Som Fluminense Skjorter sådan vil du ha flotte brikker, som ofte til og med partneren og mannen din kan ha på seg. Det må være lenge nok til å dekke Montpellier HSC Skjorter hoftene og må absolutt se ut som om du stjal dem fra kjæresten din!
Du kan bruke dem tilfeldig slik:
Eller du kan til og med bruke dem på en dressy måte som dette:

Bomber Blazers
Satser på at du ikke visste at disse eksisterte også! Det gjør de selvfølgelig! De ligner bomberjakkene, men bare at de er blazere. De fungerer som tilfeldige blazere, og du kan til og med style dem til å fungere som formaler. Det er akkurat slik du aksenter dem!
[Les også: Bomberjakker for kvinner – Hvordan bruke den]
Som dette veldig uformell, men likevel kule denimutseende
Et lett semi-formelt utseende med blokkhæler:
Eller et absolutt formelt utseende:

Blomsterblazere
Vår-, sommer- eller vinter- blomsterjakker kan se bra ut hver sesong. I tillegg er de helt allsidige, og av denne grunn kan han skifte fra uformell til formell bare med endring av tilbehør som sko og vesker.
Som denne Bomber+ Floral Blazer-kombinasjonen for en dag ut-de ser fantastiske ut med den korte Romperen. Avslutt utseendet med noen uformelle leiligheter eller slip ons.
For en natt ute vil denne røde og svarte kombinasjonen med farger av gull være din beste følgesvenn. Don en lett romper og noen støvler, og du er god å gå1
Gå for et uformelt utseende med et blått skjørt med dette utseendet:
En kjole og blomsterbomberjakke for en jentes natt ute:

Profesjonelle blazere
Uansett hvor mange slags blazere du har, er en profesjonell og en godt sydd blazer noe du absolutt må investere i. En godt skreddersydd blazer kan bæres ved forskjellige offisielle anledninger og virkelig kan få et godt inntrykk. Slik sørger du for at den profesjonelle blazeren er best for kroppen din:
[Les også: Hva skal jeg ha på under en blazer?]
Ikke få en blazer som er mindre enn din størrelse. Husk at du alltid kan skalere den ned, men å endre en mindre blazer til en stor en er vanskelig.
Den beste passformen er når du kan knappe blazeren uten å trekke den, og når knappene er på, må de ikke endre silhuetten til blazeren.

Så der går du! Våre beste ideer for å få de beste blazerne for kvinner. Det er en viktig moteelement, så invester alltid i et godt merke og et godt sydd.
Bilder Kilde: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post