De attraktive og myldrende engros skinnskjørt som introduserer kvotienter i rødt, stil

de attraktive og svulmende engros skinnskjørt som introduserer kvotienter i rødt, stil
15/07/2018, utgitt av Alanic Global
Skinn har vært det viktigste motestoffet, som har gjort dets eksistens i garderobene til praktisk talt alle. Vi har lagt merke til skinnjakkene overalt, det være seg på fyr eller kvinner, men har du noen gang trodd på å ha skinnskjørtene? Et klesprodukt som kan fikse ethvert moteproblem ganske uanstrengt, skinnskjørt er sydende og svulmende og trenger å fås av kvinnene som liker å sports-utrulle stil. En sartorial garderobe essensielt som dette har vist seg å være, det være seg på kontoret sosiale sammenkomster, eller for natten rundt håndklefeiringsscenene, har disse skinnskjørtene introdusert av de ledende engros klærdistributører i USA vært der for alle anledninger.

Hvis du er en amatør i å prøve dem, her er noen stilkonsepter som kan hjelpe deg med å kanalisere en rekke silhuetter.
Vær trendsetteren på kontorfesten
Svinger du mellom strengt formelt og noe i semi -formelt for kontorfeiringen som er stilt opp neste uke? Grøft den slitsomme formelle antrekket og prøv ut noe ekstremt stilig og trendy i de semi -formelle klærne i den stripete formelle tee -skjorten som er gjemt i skinnskjørtet, med blokkhælsandal. Feilet av det sydende skinnskjørtet og den beroligende formelle tee-skjorten vil vise en banebrytende silhuett.
Vær divaen …
Vil du se ut som en diva, etter å ha inspisert kjendisene på magasinene og showene på skjermen? Da bør du være forberedt på å gjøre det med de polerte skinnskjørtene. Prøv ut en stroppeløs topp med et asymmetrisk skinnskjørt og team dette med den blomsterreløse, ustrukturerte jakken med høy stigende støvel for en høy klasse antrekk.
Vær feiringsdyret
Se kjevelåpende og sanselig i en ren topp med skinnskjørt, og slå sammen dette med stroppete hæler for et attraktivt og sterkt utseende. Dette kan absolutt være klærne dine for feiringsscenene for sent på kvelden når du kan rocke dansegulvet.

Vær den prinsesselignende damen
Få litt prinsesse som silhuett med badass skinnskjørt i en ruffled lagringstank i en fantastisk farge som rosa eller himmelblå, og par disse klærne med muldyr, for en fantastisk, men likevel ute av boksen.
Vær vinteren Sassy Queen
Gjør din vinterdressing til noe annerledes med et ekstremt spesielt utseende, ved å bruke en hvit tee med grå cardigan og et skinnskjørt, med glidesko. Avslappende og behagelig, dette vil gjøre en skarphet til personaen din.
Vær den helt svarte stunner
Gå for et helt svart utseende for alle arrangementer ved å bruke en svart lagringstank som er gjemt i et skinnskjørt, og få ankellengde -støvlene til et ekstremt Uptown -ensemble. Sørg for å få spalteskjørt for dette utseendet hentet inn av en av de anerkjente grossistklærdistributørene.
Være den atletiske stilproffen
Få det fascinerende og stilige atletiske påvirkede utseendet i et skinnskjørt parret med en grå sweatshirt og legge til fargepop til dette med en levende farget sneaker. Fantastisk metode for å hakk opp din athleisure -trend!

Således, foruten å gjøre skinnskjørtene, må du sørge for å banke inn i spekteret av kutt og stiler, brukt av de berømte klærdistributørene USA -selskaper.

Tagger:
Klærdistributører USA
Skjørtprodusenter
Skjørtprodusenter USA
Engros klærdistributører
Engros klær distributører i USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post