5 kule ideer om hvordan du kan handle for herreklær

5 Kule ideer om hvordan du kan handle for herreklær
08/11/2021, postet av Alanic Global

Å handle for elegante og kostnadseffektive herreklær kan være en virkelig utfordring for mange menn. Med så mange stiler, farger, design, utskrifter som er gjort tilgjengelig i markedet av klesdistributørene, er det naturlig for deg å bli forvirret over hva du skal velge. Så gitt nedenfor er en nyttig guide for hvordan du velger klær som ikke får deg til å se ut som “klønete”, i stedet vil holde deg skarp slik at du kan kle deg godt i budsjettvennlig klær av høy kvalitet.
Ta en titt på de 5 uunnværlige garderobemote og klærne til menn.
Handle klokt
Hvis du finner noe du liker, og du ser at det passer og passer deg perfekt, ikke kast bort tiden, men få et par, i forskjellige farger. I stedet for å gå etter utskriftene, kan du prøve å vurdere de fargede klærne, da de normalt er en tryggere innsats og vil gå i tillegg i garderoben din. Så snart du kommer hjem, ikke få identifiseringen av og hold kvitteringen med deg til du er helt sikker på at du vil ha varen.
Finn den beste passformen
Det er ikke så farlig å finne ut når klærne er stramme, men det krever litt nærmere titt på saken for å finne ut om de er for store. Det viktigste å huske her er at du vil se så stor ut som klærne og selvfølgelig, du vil ikke ha det. Tee -skjorter må skumme kroppen og må passe riktig rundt skuldrene også. Bukser må verken berøre sålene på skoene dine, eller bunde opp rundt skrittet.
Velg farger du liker
Ikke dvel mye om en farge ser flatterende ut på deg, da mange av dem ser bra ut på ethvert individ så lenge fargen i seg selv ikke er klissete. Ingen grunn til å velge lilla eller rosa før og med mindre du er komfortabel med dem. En idé her ville være å velge et par farger og kjøpe alle klærne dine i disse fargene.
Hold shortsen for uformelle utflukter
Når du handler shorts, kan du alltid velge last- eller khaki-shorts for uformelle dager, og ikke velg dem når du skal jobbe eller andre steder eksternt ikke-casual, med mindre du jobber i en iskrembutikk eller på en båt. Shortsen din må alltid treffe et sted rundt kneet. De kan være baggy i beina, men ikke rumpa eller midjen. På sommerhelgene dine kan du bruke Polo Tee -skjorten med khaki -shortsen!
Ikke glem tilbehøret
Bruk aldri et svart belte med brune sko og omvendt. I stedet eier et flott flatt svart skinnbelte og et elegant par svarte skinnsko. Polish dem og par dem med dine mørkvask-jeans og en knapp ned for å oppnå det beste datoutseendet.
Som en tjenesteeier på jakt etter kvalitetsklær, må du ikke vente mye mer, men kontakt bare de mest populære blant grossistens klærne -leverandører i USA! Gå gjennom den ekspansive katalogen og gjør et bulkkjøp nå!
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
Bulkklærdistributører
Klærdistributører
Klærdistributører i USA
Klærdistributører engros
menn mote klær distributører
Mens klærne leverandører i Colorado
Engros menns klærne leverandører
engros herreklær leverandører USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post