Zip Best Up

Denne kjolen (fra Ebay-butikken Lyonessens den) har et senterfront glidelås lukking, som er en funksjon jeg alltid gleder meg over på kjøpte vintage kjoler, men ikke noe jeg noensinne har søm meg selv.

Jeg liker å ta en titt på stilbanen av senterglassene: det virker for meg (og jeg har ikke gjort noen form for ekte forskningsstudie på dette, så vær sikker på at du sjekket ut kommentarene der det er helt sannsynlig at jeg vil bli motsagt Av noen som har ekte forståelse av dette emnet) som tidlig på dagene med “zip feste” var de eksotiske, interessante, kostbare … så vel som derfor ble de omtalt fremtredende i stiler – foran så vel som senter som det var. (Jeg har en sen 1930-årsdag-tidlig 1940-års svart crepe-kjole som ville vært ekstremt dyrt, nytt, som har en senterfront glidelås.) Som glidelåser endte opp med å være mye mer omfattende så vel som vanlig, selv kvoteret, flyttet de fra forsiden Til siden, så vel som da tilbake – ute av syne, ute av tankene – så vel som synlige glidelåser, forsynt glidelåser, endte med å være sportif eller til og med déclassé ting. Front glidelås var for å spille klær, coveralls, samt husredder, for eksempel denne.

(Det er praktisk talt som det som skjedde til Velcro: Hvis du er så gammel som jeg er, vil du mest sannsynlig huske når Velcro Sneakers hadde den tidlige adopteren kul, før du ender opp med å være veldig første Dorky, så vel som unremarkable. Jeg er Skremt jeg har alltid hatet Velcro, skjønt, siden jeg ikke kan stå den fryktelige støyen det gjør!)

Uansett, denne kjolen, med sin midtpunkts glidelås, er $ 9,95 buy-it-nå, så vel som en bust 38. Det er annonsert som en homedress som er ganske tilstrekkelig til å ha på seg hjemme (til matbutikken eller hva som helst). Hvis jeg skulle gjøre det, ville jeg gjøre det i en grå-og-rød geometrisk utskrift quilting bomull med en lys rød, stor tannet, plast glidelås foran. Moro!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007
Men * dette * en har en glidelås! 4.0 april 2008
En ny skjørt! 19. mai 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post