Belted Cape

Jeg vet at folk bekymrer seg for at kapper og ponchos får dem til å se ut som formløse klatter, og det er grunnen til at i dag viser jeg et av favoritttriksene mine for å Allay sa frykt for blobdom. Jeg beltet de fremre delene av denne nye favorittkappen som fremhever midjen, og lot ryggen falle uten begrensning. Ved å belle bare fronten, er det en flott kontrasterende silhuett som er opprettet – og fremhever midjen – og reduserer også mengden bulk under beltet, noe som gjør utseendet Très komfortabelt. Avhengig av tykkelsen på kappen og det generelle antrekket, har jeg ofte også beltet både foran og baksiden av kappene i fortiden, så bare for å være tydelig, er jeg en like mulighet Cape-belter.

Det er ikke sikkert at du vil ha kappen hele dagen hvis du er på vei til kontoret, så jeg har på meg denne lange knappen foran skjorta under som ser bra ut på egen hånd også. Siden bare de to fremre bitene av kappen er beltet, er det veldig enkelt å bare skli brikkene rett ut uten å justere beltet.

Jeg har blitt litt av en hoarder med hvite skjorter, en av de beste arbeidstøyene mine, men jeg må si at dette teorinummeret er et av mine aller beste kjøp på sent. Det blir ikke fakturert som et “ikke-jern”, men er absolutt i praksis. Den kom nylig til Wisconsin og tilbake i kofferten uten at jeg måtte bryte ut jernet eller damperen. I tillegg ser den lange lengden flott lagdelt under tykke strikker, som du kan se at jeg nylig gjorde her på Instagram.

Kapp: C/o eneste samfunn | Skjorte: Teori | Bukser: J. Crew | Belt: gammelt, veldig likt her, her og her | Sko: C/o eneste samfunn | Veske: C/o Sole Society | Solbriller: Miu Miu c/o Ditto

< >

Sist, men absolutt ikke minst, er disse semsket pumpene også nye favoritter, og som antydet i nærbildene over, har de kjære bue detaljering på hælene. Jeg ser frem til å vise frem denne lille festen i ryggen med skjørt og beskjærte bukser i løpet av en nær fremtid. Jeg må også si at disse skoene er ærlig blant de mest komfortable jeg har møtt sent-ikke en smidge av gnidning eller stivhet fra start. Og til dette prispunktet er det ganske bra.

Jeg håper dere alle hadde en fantastisk, avslappende nyttårsferie! Happy 2016 !!

Dette innlegget ble produsert i samarbeid med Sole Society.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post