Nå er dette mer som det …

så dette er fra den nye Garnet Hill-katalogen, hvorfra jeg kjøper noe en gang hver tredje eller så år, og fra hvem jeg mottar en katalog omtrent hver tredje uke. (Jeg virkelig, virkelig trenger å gå av noen adresselister.)

Men det er også den typen ting jeg tenker på for høsten (mer på den anon, hvis av “Anon” du mener “om noen dager, eller kanskje neste uke”). En dyp-tonet blomstertrykk, i stand til å bli brukt alene eller med en cardigan i begynnelsen av oktober, og deretter rett videre gjennom november med strømpebukser (selv om jeg ikke liker de svarte strømpebuksene de viser med dette, vil jeg ha maroon eller a Dyp rose, eller kanskje til og med kamel, bortsett fra at hver gang jeg bærer kamelfargede strømpebukser, tror jeg at noen, et sted, kommer til å tro at jeg har en veldig, veldig merkelig brunfarge).

Dette ville være søt med loafers, og også med grannyy ankel støvler, og til og med med blonder-up oxfords, og flamboyantly nydelig med en brun suede tre fjerdedel lengde kappet kastet over den. (En frakk som jeg bare skjer, forresten. Og som jeg ikke bærer nesten så ofte som jeg burde fordi den ikke har lommer, dessverre.)

Klikk på bildet for å besøke Garnet Hill-siden; Jeg tror dette er omtrent $ 138, pluss frakt. Den er tilgjengelig i opptil 18 (eller opptil en 14 petite).

Noen få housekeeping ting: Jeg tenker på å redesigne bloggen og kanskje – kanskje sier jeg – flytter til WordPress. Har noen noen forslag? Jeg tror dette ville være et loooong-term-prosjekt, så ikke forvent å se et nytt design neste uke.

Jeg savnet også å gjøre noe for september 1, som jeg tror vi hadde tentativt bestemt, ville være internasjonal kjole dag (det vil si en dag for kjoler rundt om i verden, ikke “internasjonal kjole” hva det er). Så jeg tror kanskje vi bør erklære 15. september “International Wear A Dress Day (observert)”. Hva tror du alle? (Jeg hadde på seg en kjole i går, og jeg vil vise deg bildet av det i morgen.)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Mens jeg tenker på Fall Fashion MagazinesAugust 31, 2010 med 27 kommentarer
Boden, Boden, Bodenoctober 18, 2007
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post