Aldri et kryssord

, men alltid en kryssord kjole! Takk til Sarah Dyer (AKA @colorkitten) for å peke på meg at det er et nytt kryssord nyhetsutskrift quilting materiale der ute, i flere farger.

Jeg var virkelig lokket av Aqua, men jeg gikk for en mye mer klassisk (hvis ikke mye mer subtile) utseende:

Akkurat nå tror jeg at a) dette vil være en annen 9929, fordi de er så enkle og b) dette indikerer at jeg virkelig må gå tilbake til det hevdet neste år, va? Det har vært en stund med tanke på at jeg viste seg i en kryssord-puslespakke, forberedt på plassering langt, langt ned i stående.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

4 over: Forbered deg på RoastingMarch 24, 2007
Mer stunt dressing: Crossword Dress # 2March 19, 2008
Løs denne Puzzlenovember 7, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post