Stripete stifter

stripete stifter

For mitt eget stripete ensemble bruker jeg en heklet stripe satt av La Ligne, en go-to-merkevare for dine året rundt stripe behov. Jeg liker et lang-ermet stripe øyeblikk som dette siden det er egnet for høst, men heklet stilen gir det en klassisk, sen-sommer stranden vibe. Jeg har paret antrekket med et knittet lysbilde med en flarehæl, i en rik karamellfarge for å garantere det generelle utseendet er ikke så vel som en notat.
De gamle nautiske troperne rundt striper er langt så godt flyktig. (LOL, FLEET.) Stripes har så mye mye mer å tilby oss enn bare sporadisk skip-til-shore øyeblikk. Sjekk ut teksturer, farger, samt sjangre på Nordstrom, samt la Ageless Stripes spille en ledende funksjon i din overgangsstil i år, så vel som alle andre.

La Lignecrochet Stitch Knit Skjørt

La Lignecrochet stripe crewneck genser

Mercedes Castillobianca Sandal.

Nordstrom er en go-to destinasjon for stripet stil av i hovedsak ubegrenset variasjon, så vel som jeg har avrundet mine favoritter nedenfor for din perusal. Prøv en stor krage knapp ned for sent-sommer arbeid ser ut (ikke bare som en stor krage over zoom?), eller par den med ditt foretrukne mid-lengde skjørt for helg planer. Alternativt, (eller i tillegg?) Hold en vakker sweatshirt på hånden for den ekstremt aller første solnedgangen av sesongen. (Du vil ha en god straight-ben-jean å velge det, også tilbudt på Nordstrom, selvfølgelig.) Kanskje din tee skjorter samling trenger en revolusjon på dette tidspunktet på året? Jeg ville begynne med denne store tee og tenke på å parre den med en elegant blazer! Denne oppføringen er knapt uttømmende, men du kan få helt tapt i alternativer, inspirasjon, så vel som må-haves på Nordstrom. Som forresten, forresten, en enestående bruk av en ettermiddag. Mye mer av mine foretrukne striper under!

La Lignecrochet Stitch Knit Skjørt

La Lignecrochet stripe crewneck genser

Flere stripete favoritter

Takk til Nordstrom samt Shopstyle for partnering på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Zip Best UpZip Best Up

Denne kjolen (fra Ebay-butikken Lyonessens den) har et senterfront glidelås lukking, som er en funksjon jeg alltid gleder meg over på kjøpte vintage kjoler, men ikke noe jeg noensinne har