“Nydelig, smart, arbeidskrevende”

“Nydelig, smart, arbeidskrevende” var akkurat hvordan Robin forklarte kjolen i denne eBay-auksjonen, så vel som jeg akkurat som den. Jeg elsker det langt fra, skjønt, siden det er $ 160. Jeg tror ikke engang at jeg skal prøve dette selv, selv om jeg alltid lokket til å være smart med stripet stoff. Det er smart, så vel som så er det så godt smart med halvparten, så vel som hver gang jeg veer i “for smart med halvparten,” Jeg kommer opp med noe som aldri blir ferdig, mye mindre slitt.

(Jeg virkelig bare satte mye “uferdige forretninger” – dvs. jobber som jeg endelig aksepterte at jeg aldri kommer tilbake til – i esken for Frelsesarmen i dag. Det er fortsatt noen få “en dag” som er igjen mitt søm rom, men de er verdifulle få.)

Jeg prøver å gi slipp på en stor del “Somedays”, eller “bare i tilfeller”, spesielt når det gjelder bøker og stoff. Hvis jeg ikke er hodet over hælene som med stoff, tror jeg at det kommer til å forlate meg i bla av en mer takknemlig eier. Så vel som om jeg tar en bok av en hylle, åpner den, så vel som ikke føler at du sitter ned for å sjekke ut noen få sider, kan det også streife rundt.

Internett har unngått kravet til hamding, etter min mening. For eksempel, år tilbake kjøpte jeg en kopi av denne boken. Det var en dollar, så vel som det så interessant, så jeg kjøpte den, så vel som sjekket ut det. (Jeg virkelig likte det, selv om forfatteren har fordommer av sin tid, så vel som ordforrådet for å matche.) Men nå (som den foreslåtte lenken), tilbys den på nettet, så vel som jeg ikke trenger å holde fast på min Kopier for frykt for at hvis jeg lar det gå, ville jeg ikke kunne oppdage det igjen. Google kan holde fast på det for meg – så vel som jeg kan laste ned PDF-filen (det er godt ut av opphavsretten), så vel som å ha den på min vanskelige kjøretur i reserve mot en hvilken som helst type Chicago-Meatpacking-Magnate’s-råd-til-hans -son nødsituasjoner.

Selvfølgelig kan du ikke laste ned materiale, så vel som å holde det på din vanskelige stasjon (selv om jeg er sikker på at mine langvarige andre halvparten ønsker at du kan!) Men jeg føler ikke kravet om å holde fast på “eh” eller “just-in-case” materiale når noen få klikk vil ta meg til mye materiale som gjør meg til å angi “ah” i stedet … så vel som når jeg allerede har tilstrekkelig “ah” materiale for å svette hele huset mitt, Christo-stil , hvis jeg følte meg som det.

(En annen ting Internett gjør det enkelt å slippe av, er smålig vrede. Hvis jeg vil føle seg opprørt, så vel som pissed av, er det mange steder jeg kan gå på internett for å sjekke ut ting som vil gjøre blodet mitt . Hvorfor bringe det rundt med meg i mellomtiden?)

Hva er nettet som hjelper deg med å gi slipp på?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

HOWTO: Kjøp Fabricmarch 5, 2007 med 106 kommentarer
Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer
Knits: Den neste Frontierjanuary 29, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post