Det du må bruke denne påsken

denne påsken er som ingen andre. Enten du planlegger å feire påskedag over et fantastisk måltid med husstanden din mens du er hjemme, her er Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter hva du må ha på deg denne påsken for moro skyld, en livlig kjole. Du må absolutt tenke på å kle deg ut i tillegg til å bruke en morsom vårkjole til påskedag. Dette vil være den aller første påsken med alle i karantene på grunn av den nåværende pandemien; Det skal imidlertid ikke avskrekke deg fra å feire påskedag. Siden denne påsken er litt annerledes enn vanlig, er målet mitt å gjøre det mye mye morsommere for ungdommene så vel som meg selv, inkludert Wolverhampton Wanderers Skjorter å bruke min foretrukne vårkjole. Jeg planlegger å få ut salongen min så vel som PJ -er, så vel som kjole i denne blomsterblomstrede hylsekjolen eller denne lagdelte kjolen til påske. Jeg håper du også ville det! Å kle seg så vel som forberedt selv med ingen steder å muntre opp dagen min.
Hvis du er i letingen etter hva du skal ha på deg denne påskedagen mens du er hjemme eller hva jeg skal gjøre, har jeg avrundet noen ganske kjoler som jeg liker, så vel som du kan bruke den denne søndagen hjemme og utover. Noen grunnleggende morsomme aktiviteter for å gjøre denne påsken som vi planlegger å gjøre.

Hva du må bruke denne påsken

< >

Hva du skal gjøre denne påsken
For oss handler det om de grunnleggende morsomme tingene for husholdningen å glede seg over sammen, så vel som noe for å holde ungdommene underholdt.
Lag en morsom frokost: Ungdommene mine som pannekaker så vel som vi planlegger å gjøre det sammen med tanke på at Nolan liker å spille kokk.
Påskeeggjakt: Jeg planlegger å legge Spanias herrelandslag i fotball Skjorter M & Ms i disse plastiske påskeeggene i tillegg til å skjule dem inne i hjemmet ditt, så vel som i hagen for ungdommene å finne.
Jelly Beans eller M & Ms Guessing Game: Bare fyll ut en krukke med muligheten til godteri, så vel som å ha hvert husholdningsmedlem antagelse beløpet.
Les en påske- og vårbøker: Akkurat her er noen av våre foretrukne påske så vel som vårbøker.
< >

Påskehåndverk: Dette kan bare ha ungdommene male eller farge påske- eller vårbøker, pynte samt male egg.
Se et filmbilde eller spille et brettspill som en familie:

Du kan også glede deg over:

Hvordan bruke høye midjerte bjellebottom jeans

Nyttårsaften antrekkskonsepter for …

Hvordan friske arbeidsarbeidet ditt, antrekk dette …

Hvordan oppgradere høstarbeidsstilen din

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å få nyheter så vel som oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post