4 over: Forbered deg på roasting

Jeg er ikke en puslespillekspert. Folk er noen ganger skuffet over å lære dette, for selvsagt, som en leksikograf, bør jeg være god på alt å gjøre med ord, inkludert kryssord, scrabble og håndskrift. (Merk: Jeg er ikke god i noen av de foregående.)

Jeg liker kryssord, men jeg er ikke konkurransedyktig, og hvis det er et valg mellom å tilbringe to timer å skade meg selv med søndag puslespillet, og lage en ny skjørt, går jeg vanligvis til “lage en ny skjørt.”

Så hvorfor har jeg på seg denne kjolen (akkurat nå, jeg har på seg denne kjolen) på American Crossword Puzzle Tournament?

Vel, det er komplisert, men det koker ned til “Jeg jobber for noen folk som gjør en orddokumentar, og de fikk meg til å snakke puslespill-guy-ekstraordinaire Francis til å lage et kryssord med en haug med underutnyttede ord i det for meg, og de filmer folk som løser det i kveld. ”

Selvfølgelig, når jeg visste at jeg skulle delta, var det viktige spørsmålet “Hva skal jeg ha på?” Da så jeg dette stoffet og, vel, jeg * aldri * skru ned en sjanse til å lage en stuntkjole.

Dette er omtrent det samme mønsteret som denne kjolen, som jeg lagde i fjor, men jeg kunne ikke finne skjørtmønsteret, som jeg tror jeg hadde omfordelt til et annet mønster i fjor. Så jeg frankenteed det opp med et annet skjørt mønster med har en scalloped bunn. (Som: aldri igjen! Jeg måtte hånd-sy kanten bindende på det! Skjørnet ser sikkert ut, skjønt, så jeg er sikker på at jeg til slutt vil glemme hva en smerte i rumpa var å gjøre og prøve å gjøre det igjen en dag. Selv om du ikke egentlig ikke ser kamskjellene i bildet.)

Uansett, siden jeg er her, trodde jeg at jeg også kunne konkurrere, og dermed gi mange mennesker gleden av å slå en ekte, live ordbok redaktør i en kryssordskonkurranse. Kanskje neste år vil jeg forlenge min altruisme til Scrabble-turneringen, hvor jeg også ville være rundskallet.

Her er en nærbilde av bodice (som ikke er akkurat perfekt, akkurat som min puslespillløsningsevne!):

Piping er litt ujevnt (igjen, som mitt puslespill … du får ideen).

Jeg har en fantastisk tid her så langt, skjønt! Selv om det er sannsynligvis fordi konkurransen egentlig ikke har startet. Jeg regner med å rive håret mitt og stønne innen timen.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Endelig, en ny kjolefebruar 11, 2009
Quick Fabric UpdateMarch 2, 2009
Tilbyr en bountymarch 26, 2007 med 34 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post