Marissa Webb Cropped Vest

Vest: Marissa Webb (lang versjon her, grå versjon her) | Tank: Milly | Bukser: Teori | Sko: L.A.M.B. | Bag: Loeffler Randall

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Dette er enda et utseende jeg sportet i løpet av moteuken i New York forrige uke. Jeg bruker en grafisk lagringstank under Marissa Webb Cropped Vest, som hjalp den innovative ekspertstemningen jeg trengte mellom møter, så vel som show den dagen. Siden den gang har jeg brukt vesten over denne svarte kjolen, for et mye mer tradisjonelt arbeidsklart utseende, men jeg tror også at du kan bytte ut lagringstanken med en hvit silkebluse som denne hvis arbeidsatmosfæren Mye mer konservativt. Jeg vil også inspisere denne tee så vel som denne lagringstanken som gode valg for lagdeling under vesten. Alternativer, baby, alternativer!

S. Jeg oppdaterte nettopp butikksiden min med gode tilbud med høstfavoritter her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post