Min foretrukne hvite denim for Summertime

Topp: Caroline Constas (også elsker denne rimelige off-the-shoulder-toppen) | Jeans: ramme | Sko: Tory Burch | Hat: Janessa Leone (gammel, lik her) | Bag: Cult Gaia | Lip: Giorgio Armani (skygge 400)

Den moderne samlingen på Saks er en destinasjon jeg stadig troller siden (a) alle av oss forstår at Saks Fifth Avenue er vel, Saks Fifth Avenue (dvs. mote hellig grunn) så vel som (b) valget er alltid kuratert som som I tillegg til redigert til perfeksjon. Med dette mener jeg at jeg ikke trenger å bruke tre uker på å sile med 500 sider tilfeldig søppel før jeg stykker jeg elsker. Ærlig-til-godhet, jeg har fått Saks samtidsinnsamling bokmerket på datamaskinen min i mange år siden jeg kjøpte der bare er enkelt (faktisk vil kreditthistorikkortet mitt antyde at det er litt så godt enkelt …). Som du vet, liker jeg klassiske, feminine, avanserte brikker som er av høy kvalitet så vel som fleksible, men som noen som allerede har to heltidsjobber, vil jeg kunne oppdage den typen stykker raskt så vel som effektivt. Jeg vil at en ekspert skal luke ut neon-tie-dye-bandet-skjorter for å sikre at jeg ikke trenger å vie hele helgen min til å sile med “toppen” -delen, føler du meg?

Dagens utseende er et perfekt eksempel på morderen, tradisjonelle brikker jeg nylig har oppdaget på Saks. Caroline Constas fortsetter å være en av mine favoritt nye designere i tillegg til at jeg bare ikke ser ut til å komme over de ferske håndtakene hennes tradisjonelle utskrifter, så vel som silhuetter. Når det gjelder denne Polka Dot utenfor skulder-toppen, blir ingen detaljer spart fra den tette kroppen til Blouson-ermene, så vel som til og med de fantastiske båndene ved albuene. Hvis du leter etter et enklere utseende, liker jeg også denne lignende svarte toppen av skulderen som du vil ha på deg dagen, så vel som natt gjennom de varme værmånedene.

Jeg har vært på søket etter et friskt par hvite denim så vel som hørbart gispet da jeg oppdaget disse rammen brede bena. Den frynsete hemmen, bue-midje, høy stigning, den svake strekningen … fullstendig perfeksjon. Løp går ikke siden disse suckers kommer til å tilby ut raskt.

Når det gjelder tilbehør, kan du selvfølgelig ikke slå disse fantastiske Tory Burch -sandaler eller denne Black Cult Gaia Ark -vesken. Denne vesken var virkelig en av disse kjøpene som jeg opprinnelig nølte på, så vel som det har vært posen jeg har brukt mer enn noen form for andre siden temperaturen begynte å stige. Det kan være uformelt, det kan være kledelig, det er bare det enkleste stykket som følger med hva som helst, mens det også gir interesse.

TOPP: Caroline Constas (elsker også denne rimelige off-the-shoulder-toppen) | Bukser: ramme | Sko: Tory Burch | Hat: Janessa Leone (gammel, lik her) | Bag: Cult Gaia | Lip: Giorgio Armani (skygge 400)

Takk til Saks Fifth Avenue samt ShopStyle for samarbeid på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post