Hva er produktet syklus tid på McCalls?

Takket være La Belladonna, ser det ut som om jeg må løpe ut til stoffbutikken i kveld og plukke opp dette – McCalls 5137. Jeg er ganske sikker på at jeg må gjøre det i En størrelse mye mindre enn min typiske, fordi den elektroniske katalogen gir den ferdige bustemåling ved en størrelse 6 som 44 tommer. Det er en forskjell mellom “Easy and Flowy” og “Barnum & Bailey”, vet du.

Jeg vil også forlenge ermene i utsikt c og forkorte skjørtet. Du vet, Gud forbyder at jeg utgjør et mønster slik at drafterne er ment. Jeg ville helt aldri bli bekreftet som en høyesterett rettferdighet, i denne prisen. (Få det? “Strenge anleggsmaskiner”? Oh, Høyesterett Humor, hvorfor jobber du aldri?)

Også nakkebåndene fortsetter ikke på baksiden (chintzy!) Og det er (etter min mening) helt overflødige back senter sømmer – jeg vil bli kvitt de ved å kutte disse brikkene på brettet.

Uansett: produkt syklus tid. Jeg postet først om Duro Olowu 11. november 2005; Dette mønsteret ble sannsynligvis utgitt i de siste ukene, så en seks måneders turnaround-tid er ikke så ille! Så, McCalls, hvis du lytter, innen november i år, vil jeg ha et mønster for en blyantskjørt med et veldig bredt, forsterket midjebånd. Ingen fronseaming, ingen fancy hemmer, bare skjørt + midjebånd. Front scoop lommer ok. (Jeg vet at jeg kunne utarbeide det, men jeg er lat! Og uansett, vil du ikke ha min $ 5?) KTHXBYE!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Ok, her er kortene.June 27, 2006
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006
Jeg trodde du burde kjente loven 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Drabble # 3Drabble # 3

Min favorittsted er matbutikken. Jeg liker egentlig ikke mat så mye – når du alltid er bekymret for utslipp og aldri smaker noe, hvorfor ville du? – Men jeg liker