Railroad

Fotografi av Melanie Riccardi

Bukser: c/o Ann Taylor | Skjorte: c/o Ann Taylor (tidligere stylet her) | Sko: c/o Ann Taylor | Armbånd: c/o Ann Taylor | Solbriller: Ray-Ban | Hår + sminke: c/o liz fanlo

< >

Det er umulig å sette ord på nøyaktig hvor uanstendig disse buksene er. Uansett hvilken alkymi av bomull og spandex kom sammen for å skrive dette perfekte paret stripey deilighet, vil jeg gjerne ha mer av det.

Jeg bruker den “moderne passformen” ovenfor, men buksene er også tilgjengelige i en “krøllete passform”, så vel som begge passformene tilbys i petite, rutine så vel som høy. Det er demokratiseringen av jernbanestripe denim. Mellom det og salgsprisen har du i utgangspunktet ingen grunn til å ikke kjøpe dem, bruke dem, i tillegg til at du aldri tar dem av. Dette er skjebnen.

Nå krever alle oss bare å ha avslappet tilstrekkelige arbeidsplasser for å imøtekomme bruk av uttalte stripey deilighet på hverdagsbasis. Hvis du leser dette fra dypet av din pantdraktbelastede mandag morgen fortvilelse, husk, lørdag er bare fem dager unna. Hold ut.

S. Jeg er spent på å slå meg sammen med Style Me ganske som en av deres bloggforfatter -bruder. For å sjekke ut alt om interaksjonshistorien vår, inspiser den nye publiseringen her!

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post