Mens jeg ventet på våren …

Jeg måtte virkelig forlate hjemmet i dag (jeg vet, sjokk, horror) så vel som det er motbydelig kjølig utenfor. Gro jeg i så vel som bruk bukser? NEI!

“Men Erin,” hører jeg at du sier, “Hvordan kan jeg fortsette skjørtet – så vel som dress-wearing metoder når det er en grad (f) utenfor?”

Jeg forstår ikke nøyaktig hvordan du kan gjøre det, men dette er akkurat hvordan jeg gjør det; I tillegg til min kjole eller skjørt, har jeg på deg:

– To par strømpebukser (dette, alene, er varmere enn mange par bukser) – ull sokker inne i støvlene mine – en silke undershirt (hvis jeg kan huske på hvor jeg legger min bort om våren, alltid et problem) – en ull turtleneck sweatshirt – en lue, uansett nøyaktig hvordan dorky jeg ser i hats-leppe balsam pleide å om tykkelsen på kake frosting (ikke virkelig om å holde seg varm, men viktig likevel)

Og … Trick Weapon: Hvis det virkelig er, virkelig kaldt, holder jeg nyttig en lager av de tre dollar kjemiske varmere du kan kjøpe i apoteket. Jeg er ikke sikker på nøyaktig hvordan de fungerer – det kan være litt imps utløses fra helvete der inne, men så lenge de pumper ut varmen, bryr jeg meg ikke. Sette en på toppen av undershirten, mellom din ta på bladene (eller til og med ved hjelp av en av de som ser ut som et belte, som er nesten unnoticeable under en genser), betyr at du kan le på kulde. (Det kan være en sniffly, patetisk, whimpering latter, men fortsatt: ler.) Den aller beste delen av disse kjemiske varmer er at de varer hele tiden, så vel som du kan holde en nyttig i vesken din, bare i tilfelle. (Det eneste jeg ikke har vurdert er om de setter av metalldetektoren på flyplassen; Siste gang jeg reiste med en jeg gjorde en rask stopp på Ladies ‘Space for å ta det av. Jeg prøver ikke å irritere TSA med mitt uvanlige tilbehør enhver type mye mer enn nødvendig.)

Også, La Belladonna hadde noen gode kommentarer om å kle seg for kjølig værforhold i kommentarene til dette innlegget, … Føl deg helt fri til å legge til mye flere tips samt forslag i kommentarene her, så vel!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Rant: Jeg ser London, jeg ser FranceoTober 28, 2008
Fem ting jeg aldri vil kjøpe igjen septemberptember 24, 2006 med 40 kommentarer
Ingen culottes! 18. mai 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post