Drabble # 3

Min favorittsted er matbutikken. Jeg liker egentlig ikke mat så mye – når du alltid er bekymret for utslipp og aldri smaker noe, hvorfor ville du? – Men jeg liker matbutikken. Jeg liker fargene, og nyter dem å gjenta som et mønster, og se den glatte røde av eplene dukker opp igjen på brødet og vaskemiddelet og kakene og leppestiftet hun kaster i vognen. Jeg liker musikken, og hvordan noen ganger hun danser litt, der i gangen. Jeg liker å se de andre kjolene. Det er et bra sted.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

De hemmelige historiene av kjoler, PT. 1 debatten 27, 2005
Nytt stoff! (Vel, nytt for meg) 5 januar 2009
Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post