Snu hoder i denne sommeren Wedding Guest Dress

Enten ditt neste bryllupsarrangement er virtuell eller personlig Irans herrelandslag i fotball Skjorter i år, vil denne sommeren Wedding Guest Dress slå hoder. Ja, denne lilla kjolen er den beste bryllupsgjestekjolen å ha på seg i sommer og utover. Sommerbryllup er de beste. Det er så mange alternativer og farger å ha på seg, og du kan ganske mye slippe unna med så mange stiler på grunn av været. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at jakker som dekker opp den vakre kjolen din.
Når det gjelder sommerens bryllupsgjestekjole, tenk lyse, dristige og solfylte farger, Spanias herrelandslag i fotball Skjorter men likevel stilige. Vær også oppmerksom på temaet og plasseringen. Du vil også ha et stoff som er lys for å tåle sommervarmen. Du vil føle ditt beste uten å skissere bruden. Når det gjelder å kle seg ut til bryllup, elsker jeg utsagnkjoler, morsomme farger og trykk. Jeg Real Madrid Skjorter elsker kjolen min for å forsterke min spennende stemning for paret og arrangementet.
La oss nå snakke om “kjolen”. Har du noen gang kommet over den kjolen og fargen som får deg til å føle deg så bra? Vel, denne lilla kjolen fra Virgos Lounge er den kjolen for meg. Stoffet er lett, fargen er lys og likevel stilig med flørtende stil. Denne kjolen er lett å gli på og gå. Du trenger ikke så mange tilbehør. For meg er det en god uttalelse øreringer og burgunder sandaler for å kontrastere den lilla fargen. Jeg fullførte utseendet mitt med en rødlig/oransje leppestift “Lady Danger” av Mac for å forsterke hele utseendet. Hvis du har fulgt bloggen min, vet du hvor mye jeg elsker uttalelsesstykker fra uttalelses topper til denne uttalelseskjolen. Jeg elsker også dristige farger. Overraskende nok har jeg ikke brukt denne lilla fargetonen eller lagt ut om den på bloggen. Den rike og dype lilla tonen er fantastisk. Fargen alene er nok til at du skal skille deg fra hverandre som bryllupsgjest i sommer og utover. Hvis noe, vri hodene i denne sommerens bryllupsgjestekjole.

< >

Kjole: Virgos Lounge Dress; Sko alaia her/her, prøv dette her; ØRRINGS: ASOS – Gamle, baule bar mansjettøreringer,

Sommer Wedding Guest Dressnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post