Valerianske tee-skjorter for å feire Luc Bessons originale visjon

Valerian T-skjorter
Luc Besson er regissøren som alltid bringer noe interessant. Det må være en europeisk ting. Hvis navnet hans ikke høres ut en bjelle (som jeg tviler på), må du huske den kulturelle “det femte elementet”. Det er nøyaktig samme regissør.
“Valerian så vel som byen for tusen planeter” er basert på den franske tegneserien “Valerian så vel som Laureline”.

Handlingen tar beliggenhet i en fengslende verden, med spektakulære bilder samt et fantastisk utvalg av romvesener. Det er interessant å se åpningskreditthistoriene som dykker ned i dette originale universet, med utallige arter. Jeg fikk en Mad Max så vel som Guardians of the Galaxy Vibes, spesielt i begynnelsen. Ulempen er at historien ikke er så sterk. Det er egentlig ganske generisk.
Og jeg tror at det ikke er så mye kjemi mellom primærpersonene. De er fine, men ikke tilstrekkelige til å øke så mye som forventningene om at den aller første delen av filmen utvikler seg for deg. Det er så bra, siden jeg var så spent på samspillet deres. Jeg ventet en type Chris Pratt-type elskelige karakterer. men de høsttypen flat. Det plager meg når jeg ser skuespillerne prøve så vel som å savne merket som er i nærheten.
På den annen side fortjener Actions -sekvensene så vel som de fremmede karakterene virkelig å bli opplevd på en stor 3D -skjerm, som innløser hele filmen. Så teatralt er det en interessant sci-fi-opplevelse som tilbyr originalitet.
Det er definitivt ikke en dårlig film, men den vil ha blandede evalueringer siden de høye forventningene rundt den, akkurat som alle ting basert på tegneserier.
For å feire den enestående Luc Besson Original Vision, samlet jeg noen få tee -skjorter med karakterene i filmen.

5/5 (1 anmeldelse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post