Klokkehylser og små skjørt

som plukket opp et par av mine aller favoritt høsttrender, jeg hadde på meg denne klokketreffede toppen av skulderen og lite skjørt på den siste dagen i New York Fashion Week. Selv om det er et høyt trendelement med dette utseendet (som ofte er tilfelle med Fashion Week Street Style), elsker jeg de klassiske elementene som holder det jordet som den delikate svarte rørledningen på ermene på den hvite toppen min eller de doble brystknappene på den skjørt.

Jeg er så begeistret for å ha på meg bjellehylser og små skjørt denne sesongen, spesielt når temperaturene synker og vi begynner å bli mye mer kreative med lag. Med vår forestående flytting tilbake til New York, vil dette være min første virkelige vintersesong på over ett år, og jeg er begeistret for å få litt bruk ut av den kalde værgarderoben min som er blitt forsømt her i California. Koselige utseende med støvler over kneet, tykke strømpebukser og tykke strikker sammenkoblet med søte små skjørt som de nedenfor har meg klar og raring for høst og vinter. Og så langt som små skjørt går, er denne og denne for tiden i handlekurven min. Kan. Ikke. Motstå.

< >

De særegne bjellehylsene på denne toppen av skulderen gjorde det til et av mine aller favorittstykker fra Fashion Week, og jeg svinger over alle de klokkermede alternativene der ute. Jeg mener, ta en flipp gjennom favorittkjoler, topper og gensere nedenfor og fortell meg at du ikke er om bord. Denne kjolen? Glem det.

< >

Topp: ødelagt av Ronny Kobo | Skjørt: C/Meo (også her og lignende her, her, her, her og her) | Støvler: Jeffrey Campbell (også tilgjengelig her, lik her og her, kortversjon her og her) | Bag: M2Malletier | Halskjede: gammelt, likt her | Armbånd: Monica Vinader | Lepper: Nars

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post