Gratulerer med fjerde juli!

Beklager det sparsomme innlegget de siste par dagene, men jeg har reist de siste to ukene i Spania, og spesielt denne uken har jeg vært veldig opptatt med å huse kroketter og drikke Cava til jeg er kryss -yed. Jeg føler meg litt skyldig over å ikke være i USA i dag på uavhengighetsdagen, så jeg overkompenserte i morges ved å boltre meg rundt i dette fantastiske feltet med røde og hvite blomster på Mallorca, idrettslig min fulle, hvite og blå. Ikke sikker på om “Americana loca” -kommentaren fra en liten spansk mann som gikk hunden sin i nærheten, var rettet mot meg eller ikke …

Dette skuddet er et sniktitt av neste ukes tredelte serie på forskjellige måter å style en grunnleggende hvit kjole i løpet av sommeren … så bli pumpet. Jeg har fullt antrekkdetaljer for deg på mandag. I mellomtiden, følg med meg på Instagram og (hvis du er i Amerika) nyt langhelgen! Gratulerer med fjerde juli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post