H1gh r0y@lty klær for respekt og positivitet

h1gh r0y@lty klær er mye lettere å lese enn å skrive, men det gir så mye mening når du ser det. Fordi hjernen din oppfatter perspektivet og ikke bokstavene individuelt. Det er på samme måte som denne ganske nye t-skjortelinjen utvikler seg. Når du tar et skritt tilbake og ser på det, er alt akkurat der det skal være.
Frank Dominguez, grunnleggeren av H1GH R0Y@lty klær gjør det alle uten et snobbkompleks prøver å styre. Glem de store merkene som Gucci, Vuitton og slikt! For få klarer å sette et ansikt til det store merket – det er alle ekstreme utgifter og pretensiøse navn. I stedet er her en linje som representerer folket og deres daglige livsstil. Og navnet, foruten den lekne bruken av symboler, er ment å bety å overvinne motgang – H1GH – og respekt – Roy@lty. Du, en person blant mange andre, bør ha rett til alle gode ting og skal kunne tilby dem selv til verden.
Designene er en positivitetserklæring fordi dette er hva disse t-skjortene produseres-føles frie. H1gh r0y@lty klær er her for å hjelpe deg med det ved å bringe litt levende grafikk og en avslappet holdning.
100% bomulls-t-skjorter er tilgjengelige gjennom Bigcartel og detaljhandel til en veldig kul pris på $ 25. Du kan også kontakte Frank for å sende ham noen tilbakemeldinger. Sjekk gjerne ut Facebook- og Twitter -kontoene hans også, ettersom han stadig oppdaterer dem hele tiden. Husk at de er i begynnelsen, så konstruktiv kritikk er alltid velkommen! Jeg, for en, liker virkelig elite hettegenseren.
Her er et utdrag av H1GH R0Y@lty klær t-skjorte linje:
King Sosah1gh M@inten@nceabstact King Sosa Back the Elite

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post