Mandagsmuse

Dårlig sak om mandagene? Vel, ikke så lenge, suckers.

På dager som i dag når du ikke akkurat er ivrig etter å møte verden, kan du prøve å lette inn i en ny arbeidsuke med en mye mer undertrykt vårmotetrend: nøytrale! Mens lyse utskrifter og dristige fargekombinasjoner kanskje stjeler søkelyset i vår, tilbyr Calvin Kleins vår 2013 -kolleksjon samt andre designhus som Tibi (se kjole nedenfor) oss enestående inspirasjon til å koble sammen nøytrale stykker og farger. Disse nøytrale moteelementene fungerer mye mer som grunnlaget for tillegg av et lysere uttalelsesstykke og blir sjelden sentrum for oppmerksomheten selv. I dag er det imidlertid ikke behov for en fargerik trykk, lys sko eller neonbangle. Faktisk etterlater den elegante klassen i dette nøytrale ensemblet meg til å tenke … farge? Hvem trenger farge?

Vel, kanskje bare kast på en rosa spiker for å krydre ting litt. Jeg mener, la oss ikke bli gal her. Du vet at jeg ikke kan bli fullstendig fratatt farge …

1. Tibi nyhetsplisseringskjole

2. Gorjana Laurel halskjede

3. Gorjana Bloom Hexagon øreringer

4. Essie ‘Big Spender’

5. Angelina Belt

6. Kate Spade Sailor’s Knot Bangle

7. Michael Kors Gold Link Ring

8. Kate Spade Lollipop Pumps

Hold kontakten! Sørg for å følge oss her:

… … … …

Spoiler Alert: I tillegg til litt alvorlig moteinspirasjon, har det elegante kabinetts Instagram -feed omtalt slike som Meryl Streep og Reese’s Minis. Du kommer til å ønske å komme inn på dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post