Sjekk ut disse mange ideene for å bruke gamle dupattas du har hjemme!

Mange av oss ville ha masse dupattas i skapene våre. De kan være enten våre eller kanskje mødrene og tantene våre eller søstrene våre dupattas; Hvis de ikke blir slitt lenger, er det på tide at du enten donerer dem (god tanke) eller gjenbruker dem til noe nytt. I dag skal vi snakke bare om det, og vise deg et par utrolige ideer for å bruke gamle dupattas som. Les videre og vær godt informert.
Konverter din gamle dupatta til strandklær
Hvis du har dupattas laget av nett, tyll, sateng eller chiffon og ikke vet hva de skal avslutte med dem- kommer og strendene ringer. Gi det en spinn og en ny form, og kuratere strandklær ut av dem. De kan bli til kjeledress for toppen eller sarongene for bunnene. Det er veldig enkelt å gjøre dem til elegante og sexy strandtøy, og de ser bra ut på bikinisettet ditt også. Fantastisk idé å prøve, er det ikke?

Kilde: audinewsletter.com.mxturn the Old Dupatta til et etnisk omslag for putene
Kjedelig av monotonishen ser på at stuen din har? Det er på tide at du bruker noe av den kreativiteten i hjernen og får den gamle Dupattas til å fungere for å fikse opp mise-en-scenen. I stedet for å kaste bort de gamle dupattasene, konverter dem til søte og fargerike puteomslag. Du kan enten sy dem selv eller komme i kontakt med den lokale Darzi for å gjøre det nødvendige for deg. Stuen din nå ville ha et boho elegant og et dynamisk preg. Hvordan er det!
Kilde: popxo.comdupattas konvertert til grensene til en fotoramme
Med gamle trendy og elegante dupattas hjemme, må du gjøre noe med dem, hvis du ikke har på deg dem lenger. Dette er når du får saksen ut og snipser grensene til stykket og setter dem sammen for å vikle rundt treskjelettet til fotorammen. Du har nå en elegant utseende trendy fotoramme å vise frem, eller du kan gi det pregede stykket som en gave til noen. De vil absolutt sette pris på det samme.

Gjør dupattaen din til en kappe for kvelden
Det er en lett weasy måte å lage din egen kappe hjemme. Det du trenger å gjøre er å spre Dupatta på en laydown -måte på en flat plattform. Tegn nå en sirkel som dekker hele dupattabredden, og kutt deretter ut en annen sirkel i denne sirkelen for at hodet ditt skal komme inn. Endene av sirkelen burde pyntes med dusker og pom poms for å få den til å se elegant og søt ut. Voila, du har nå en stilig og haute kappe å ha på deg med toppene og jeansene eller ha den som strandtøy for kveldsfestene også. Hvis materialet eller stoffet til dupattaen er rikt og unikt, kan du bruke kappen med lehenga cholis som et deksel også.
Kilde: Akioneam. Koble dem til pannebånd og bruk dem på college
Hvis høgskolen din er streng om ikke å la håret løpe over ansiktet og løsne, er det på tide at du festet håret opp eller bandt et pannebånd. Men ikke bare noe pannebånd, men et elegant utseende som ville vende hoder og gi deg en fordel over resten som en motediva også. Det du kan gjøre er å hugge av endelengdene, sy det med dusker eller la den være sydd. Pakk dupattaen som et pannebånd eller en bandana over hodet. Du har nettopp opprettet en moteerklæring som også andre på college vil følge.

Kilde: Divazine.Commake Desi trekker på skuldrene ut av den gamle Dupatta
For dupattas som ligger rundt, er det nytt håp. Vi skal konvertere dem til skuldrene. Det er mange måter å skape skulder på, og du må bruke fantasien og kreativiteten til det samme. Snu dem inn og ute, ute inn, rundt på skuldrene eller til og med over brystet. Bruk dem med jeansene og toppene, smarte formaler, med strandtøy, shorts og stridsvogner, skorter og topper osv., Og du vil være en hodeturner helt sikkert. Du kan til og med hente Desi Motif Dupattas for å lage skulder på skuldrene og parre det med vestlig slitasje for å skape en tydelig moteerklæring.
Kilde: divazine.coma stjal skal bli født fra en gammel dupatta
Old Georgette og Chiffon Dupattas er en godbit å ha rundt, og de kan også bli omgjort til elegante stoler. Du kan velge geometrisk mønstrede og trykte dupattas eller stripete for å lage elegante stoler for deg selv. Disse stollene kan brukes til å jobbe på en fredag for å legge til mye mer zing til arbeidsbruk. De kan også brukes på college med uformell slitasje, eller kanskje med en formell vestlig eller indisk kjole på en date, spesielle samlinger, fester og mer. Det ideelle tilbehøret er således laget av en gammel ubrukt dupatta.

Kilde: divazine.com [SC: MediaD]
Få den gamle dupattaen til å se helt ny ut som en clutch
Elsker vi ikke bare potlis og clutcher? De er så allsidige og de Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter går bra med omtrent hva vi elsker å bære og ha på oss, er det ikke? Du må bli kreativ her når du konverterer gamle pyntet og preget dupattas til clutches og potlis. Valget av design og stil du vil lage er utelukkende din; Vi har nettopp gitt deg en ide. Bær dem på college eller når du er ute med venner for en film. De er små og søte og kan væreTugged sammen med smarte casuals og indisk slitasje. De beste ville være dupattas som har konvensjonelle motiver, broderier og speilarbeid på dem, omgjort til små potlis og grep.

Kilde: www.divazine.comconvert gamle dupattas i gardinpynt
Plukk opp Desi Batik og slips og fargestoffer dupattas og konverter dem til miniatyrdukker. Dette er en stjeling fra kunsthåndverkene til Gujarat, der små dukker er laget. Disse dukkene kan brukes som gardinheng, hengt med de vanlige gardinene for å få inn mye mer oomph og moro til mise en -scenen rundt. Du kan også lage vegghenger fra gamle dupattas, og lage et tydelig sett av dem for hver pelmet og gardinstang hjemme.

Lage palazzo bukser ut av gamle dupattas
Ta kontakt med din lokale Darzi og søk hjelp fra ham til å konvertere de gamle dupattasene dine til elegante palazzo -bukser. De kan bæres med fargede topper, kurtas Belgias herrelandslag i fotball Skjorter og kurtis, tank topper og kan til og med brukes til Crystal Palace FC Skjorter stranden med en bikinitopp også. Det er ubegrensede valg for det samme, og det handler om kreativiteten din på slutten av dagen om hvordan du kuraterer palazzoer ut av dupattas.
Kilde: TheBrunettediaries.com Vi håper du gledet deg over disse mange ideene om hvordan du kan konvertere gamle dupattas til noe nytt som du kan bruke, ha med deg som et tilbehør eller bruke som aksent eller hjemmeinnredning. Skriv inn hvis du har mye flere ideer om hvordan du kan bruke gamle dupattas, og vi vil være takknemlige for å inkludere det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

RailroadRailroad

Fotografi av Melanie Riccardi Bukser: c/o Ann Taylor | Skjorte: c/o Ann Taylor (tidligere stylet her) | Sko: c/o Ann Taylor | Armbånd: c/o Ann Taylor | Solbriller: Ray-Ban |