Enkle måter å bruke strømdrakt i høst

i høstsesongen, en av trendene å omfavne er kraftdrakt. Kraftdrakter er dristige, klassiske og elegante. Det er absolutt en av favoritttrendene mine fordi den kan være tilfeldig stylet eller bæres formelt. Tenk på strømdrakt som utseendet som tar deg fra styremøter til Gladet time. Det handler om hvordan du styler det, og det er veldig enkelt å style. En grunnleggende måte å style kraftdrakter er ved å sammenkoble den en grunnleggende tee, en blonder topp for en feminin følelse, knapp ned skjorte.
Enkle måter å bruke strømdrakter i høst
Par med grunnleggende tee eller grafisk tee: Jeg er en stor fan av å integrere grafiske tees i min daglige stil. Å ha på seg en grunnleggende tee er en rask og enkel slitasje for å style strømdrakten din. Det skaper et uanstrengt utseende uten å skape et alvorlig “styrerom” -følelse. En kraftdrakt med en tee er en enkel måte å gå uformell på. Å fullføre utseendet med en joggesko kan fullføre det moderniserte utseendet.
Alt om joggesko: Så mye som jeg er en hælerjente, har joggesko blitt min go-to og enkle måte å style dresser på. For de som gruer seg til hæler eller vil ha en annen tak i dresser, vil parring av kraftdrakter med joggesko gi en morsom og spesiell vri på utseendet.
Legg til en blonder topp: Som du kan se i dette innlegget, parret jeg min røde blazer med en blonder cami. Blonder Cami gir en feminin følelse av det dristige utseendet.
Bland og match: Du trenger ikke å bruke matchende dressutskrifter. Du kan bruke en dristig blazer og parre den med solide bukser. For dette innlegget hadde jeg på meg den røde dristige blazeren sammen med en solid svarte bukser.
Gå dristig: Ikke vær livredd for å gå ut av svarte og nøytrale fargede dresser. Gå dristig! Med en dristig fargede dresser trenger du ikke mye for å style det. Du vil absolutt stikke ut i farget drakt. Hvis du ikke er komfortabel med å bruke matchende fetfarget drakt, må du par det separat som sett i dette innlegget. Farger å prøve i høst inkluderer rød, kongeblå, lakserosa eller fuchsia, skoggrønn, lilla og fargede utskrifter.

Hva jeg har på meg:
Blazer ved hjelp av Lord & Taylor (c/o her)
Bukser ved hjelp av Lord & Taylor (c/o her) Cami: (Her, prøv dette her) Lipstick: “High Drama” her
Sko (her, budsjettvennlig her)
Bag (her)
Handle utseendet mitt

; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; nbsp; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; ; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; nbsp; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; ; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; nbsp; rammeborder = ”0 ″ & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; nbsp; sømløs & amp; amp;amp;amp;amp;amp;gt;
<p &amp ; amp; amp; gt;

Du kan også glede deg over:

Det beste vinterantrekket å ha på seg nå

Morsomme vårkjoler å få nå

Enkel, men likevel elegant måte å bruke farge på …

Hvordan friske arbeidsantrekket ditt …

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

fornavn

fornavn

fornavn

fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

epostadresse

epostadresse

epostadresse

epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post