‘Koon Clothing’ snakker språket for grunnleggende type

som går i motsatt retning av Never Tell Your Tailor, fra mitt forrige innlegg, vi har den NYC-baserte t-skjorte-merket Koon Clothing. De er store beundrere av grafisk stil, så vel som telefonsamtaler selv “innsidere” av denne handelen i over et tiår. Stilen er den bokstavelige refleksjonen av deres lidenskap for enkelhet i grafisk design. Plagglinjen snakker i enkel type så vel som er viet til mennesker som er påvirket av enkelhet, samt ønske om å avsløre den ved å bruke plagg som snakker, du gjettet det, den grunnleggende formen.
Dodd Chomchan, eieren av linjen, så vel som teamet hans har produsert 9 stiler i 4 -serier for sin aller første samling. Alle produktene er trykt med vannbasert blekk på 100% bomulls -skjorter, samt pakket med ‘K’ klistremerket og pinnen.
Jeg kan ikke oppgi noe dårlig om stilene, da jeg er en fan av ytterpunkter – jeg liker rundt tee -skjorter som er veldig slående, så vel som virkelig ville ha mye oftere enn ikke de grunnleggende stilene som Koon -plaggene er sportslige. Jeg kan se at disse stilene fungerer virkelig fantastiske på mye mer fargede t-skjorter, men det vil ta deg bort fra den grunnleggende ideen om linjen.
Så hvis du er tilhenger av veldig lite design, kan du oppdage din høyt elskede, så vel som ikke klager om kostnadene siden jeg har en kupongkode for deg! Skriv inn Koon10NYC for å få 10% avslag. Værsågod!
Series 304Series 302Series 201Series 401Series 301Series 401
Følg Koon -plagg på Instagram.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post