Ulike metoder for stil passer

med nøyaktig hvor mye jeg liker å bruke hæler, det er tider der joggesko er en nødvendighet, spesielt løpeoppgaver eller etter småbarn. Dagens utseende viser forskjellige metoder du kan style en dress. Jeg stylet det med pumper for en stilig/formell tilnærming. Jeg bestemte meg for å style det med hvite pumper for å komplimentere stripene på drakten. En metode til stilpasning er med joggesko. ADIDAS så vel som Converse er alltid mine joggesko for stylingdrakter. Jeg har tidligere stylet passform med joggesko her så vel som her. Joggesko med passform er en stilig metode for avslappet kjole for arbeid.
Hva jeg har på meg:
Blazer (til salgs: Her, flere alternativer her); Bukser (til salgs $ 31 her, bred-ben-versjon her, mer her)
Hvit tee (her, her eller her); Pumper (her, lignende her, budsjettplanvennlig her); Joggesko (her/her); Veske (her eller her, som dette her, lik her); Øreringer (her, mer her)
Handle utseendet mitt

< >

JavaScript er for øyeblikket deaktivert i denne nettleseren. Reaktiver det for å se dette innholdet.

Du kan også glede deg over:

De fineste vinterfrakkene å kjøpe nå

Den fineste metoden for å begynne din nye …

Beste stedet for å få Halloween -kostymer

Hvordan se stilig ut for en vår …

Få kjent.

Indikasjon opp med e -postadressen din for å få nyheter så vel som oppdateringer.

veldig fornavn

veldig fornavn

veldig fornavn

veldig fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

epostadresse

epostadresse

epostadresse

epostadresse

Abonnere

Takk til deg for å abonnere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post