Ayurvediske massasjeoljer som revitaliserer sansene og balanserer doshasene i kroppen

kroppen til en som bruker oljemassasje regelmessig, blir ikke påvirket mye, selv om de blir utsatt for utilsiktede skader eller anstrengende arbeid. Ved å bruke oljemassasje daglig, er en person utstyrt med hyggelig berøring, trimmede kroppsdeler og blir sterk, nydelig og minst påvirket av alderdom .— Charaka Samhita: Sutrasthana: V: 88-89
Hva er ayurvedisk massasje?
Før vi forteller deg alt om de aller beste ayurvediske oljene som kan helbrede og revitalisere kroppen; Få forstå hva som er Abhyanga! Abhyanga er kunsten å salve med urte- og helhetlige oljer, som er varm og tilført i kroppen helt før du bader. Ved å bruke ayurvediske massasjeoljer, er det visse fordeler kroppen får helse og velvære og mentale klok, terapi som også kan fjerne mentale og fysiske lidelser.

Alle kan få Abhyanga innlemmet for sin hverdagslige rutine og behov, med ayurvediske massasjer, uavhengig av aldersgruppe og Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter livets vandring de tilhører eller kommer fra. Ayurvediske massasjer er for alle!
Kilde: olivaevoo.com i gamle sanskritekster, Sneha antyder som og olje, og Abhyanga -påvirkningene er ganske mye nøyaktig samme. Kunsten å bruke ayurvediske kroppsmassasjeoljer godt tilstrekkelig medfører varme, stabilitet og tilstrekkelig trøst for kroppen, sinnet og sjelen Sneha som er inkludert her, som er subtil og behagelig. Ved å bruke dette konseptet gjennomsyrer oljene med forskjellige kanaler i huden og inn i kroppen, kommer inn i hver celle og forynger derfor alle aspekter på det fysiske og mentale jeget.
Kilde: Howcast.com the Seven Dhatus
I Ayurveda UNAM Pumas Skjorter får vi oppdage om Dhatus-syv av dem- vev i kroppen eller lagene. Hver eneste Dhatu har kraften Belgias herrelandslag i fotball Skjorter til å gi liv og er ekstremt konsentrert, og dermed skal Abhyanga- eller Sneha -teknikken brukes for å komme til det dypeste laget av hver. Dette er grunnen til at femten minutter med massasje minimum vil bli brukt når ayurvedisk massasjeoljebehandlinger blir gjort.

[SC: MediaD]
Kilde: Hotelsarangpalace.com Fordelene med oljemassasje
Med de aller beste hendene til å gi deg en ayurvedisk olje for muskelmassesmerter, kommer fordelene med Ayurveda med og gjennom- du får oppleve det å overholde-

Mykhet i kroppen
Mer utholdenhet til kroppen
Bedre syn
Bedre næring
Bedre søvn
Bedre hudhelse
Bedre immunitet
Bedre lem fasthet
Bedre kroppstoning
Bedre organstimulering
Bedre sirkulasjon
Bedre dosha -balansering

Kilde: Macenter.comvata bestemte oljer som skal brukes
I Ayurveda, før administrering av oljer for kroppsmassasje er gjort, må Vata Dosha inspiseres og balansere. Oljer for Vata Pacifying Ayurvedic Oil Massasje ville være-
Seasame Oil, som kalles King of Oils i Oil Kingdom, er forstått å være den aller beste oljen for Vata Pacifying fordi den kan varme kroppen.
Mandelolje er et flott alternativ for Vata Pacifying også, og spesielt hvis Vikriti er høy
For å skaffe mye mer utholdenhet og styrke, kan BALA -oljer eller Ashwagandha -oljer brukes til Vata Pacification

Kilde: planetayurveda.cobest oljer for å balansere pittaen
For å ha de aller beste Pitta-balanseringsoljene i en ayurvedisk Abhyanga-massasje, vil man kreve å overholde oljene-

Brahmi olje for hodet og tærne som kan hjelpe med støy søvn og bekjemper søvnløshet også
Bhringraj olje for å hjelpe kampangst og angripende angrep, fremmer også støysøvn
Kokosnøttolje til Abhyanga -massasjebehov
Neem olje kan også hjelpe til med å slappe av og gjenopplive kroppen

[LES OGSÅ: Panchakarma -behandling: Rens tankene og ånden]
Kilde: Mindbodywisdom.com De fineste oljene for Kapha
For å hjelpe til med å øke Kapha i kroppen, ville Abhyanga -massasje med visse oljer være nyttige. For eksempel-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post