NY Fashion Week: Y & Kei Høst 2006

Ok, til slutt noe jeg virkelig liker. Er ikke dette herlig? I tillegg til at det virker som om det kan brukes i den ekte verden – satser jeg på at dype vee har festemidler for å gjøre det litt mindre dypt, så vel som det virkelig har ermer. Jeg ville ikke bli overrasket over å oppdage det har lommer!

Jeg liker fargen – den rike karamellen er så varm, så vel som tilgivende skygge, spesielt for brunetter. Dette ville være så godt hardt i svart, så vel som bryllup i hvitt, så vel som bare vanlig eksentrisk i rød, grønn eller blåbrun er nettopp rett. så vel som jeg liker det mørkere belte, som jeg håper er brun fløyel. Hvis vi ser denne kjolen på Oscarene, ville jeg ikke være litt overrasket. Jeg kan ikke tro på hvem som ville være fineste for det skjønt – la dine forslag / spådommer i kommentarene!

Jeg ville ikke bli overrasket over å se dette i Harper, heller. Kanskje i en av deres “hva de skal ha på noen form for alder” spreads, i de 30- eller 40 år gamle layoutene. Jeg ville ha på seg dette med rav, eller gamle (faux) elfenben, eller til og med gule jade mansjett armbånd, meg selv, så vel som høy brun fløyelhæl.

Jeg vil tenke på å forkorte skjørtet til ankel eller til og med knelengde (ankel for formelle fester, kne til middagsfest / cocktailpartier) akkurat siden jeg har en horror av utilsiktede pratfalls, så vel som å sette hælen min med kjolen min.

Dette er definitivt den vakreste, mest brukbare kjolen jeg har sett i høst 2006 samlinger så langt.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Seriøst, jeg hjørner markedet på shirtdressesapril 8, 2008
Ranting om håndvesker, agaugust 30, 2007
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post