Vel, baby, du kan slå meg på

Jeg liker denne kjolen fra Holly på Lucite Box. Dette faller inn i “det er så tydelig, det burde være ironisk!” Klassifisering – Tror du ikke?

Jeg kan se at den brukes den metoden – ironisk Brooklyn Hipster-stil – med en lang fuzzy sweatshirt samt leiligheter, eller (himmelen forfend) de slouchy elf støvlene som har uforklarlig returnert fra de døde. Eller du kan rocke den rett opp med tradisjonelle stiletthælene, så vel som store hoop øredobber.

For å modernisere det, må du ha på seg de (også for det meste uforklarlig) Open-Toe Wedge-Heel Booties som jeg ser over alt, så vel som en Balmain på å ta på seg (med mindre Balmain tar på, er allerede ute? Jeg kan ikke beholde spor).

Hvis dette er din størrelse, ville jeg hoppe på det – det er en utmerket ferie-feste kjole, så vel som det er bare $ 85!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
To-tone, alltid to-toneoctober 12, 2007
Jeg savnet blogging mot sexisme! 9. mars 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post