Natri – Skjermtrykt Very Little Style

Hvor har disse utmerkede merkene gjemt seg?
Jeg fikk en e -post fra Lutz fra Natri, som er en grafisk så vel som Berlin -baserte tee -skjorter -linje samt motemerke, som gjorde meg som strukturen til enkel geometri. Den nåværende tee -skjorter -kolleksjonen handler om minimal, geometrisk så vel som typografisk design. Hele presentasjonen er et fokus på stilene så godt som jeg alltid beundret merker som inkluderte en HD -videopresentasjon, for eksempel denne:

All grafikk er silkscreen trykt med Pantone-farger på Sweatshop-Free, Unisex Tee-skjorter i en begrenset utgave. Hvis du tror at kostnadene er litt mye mye, ta hensyn til den høye kvaliteten på tee -skjortene emner (Fair Trade Continental Clothing), så pengene dine blir brukt godt. Imidlertid, hvis du krever et sterkere insentiv, kan du bruke vår diskonteringsrente -kode “TshirtFactory” for å få 20% avslag – fra 16. juli til 28. juli! Du har ingen grunn nå:
Arbeid i progress24/7og så på og så onbig bart boycross typecross typedot til dotimaginationimaginationkontrastloslignende blank shirtswireframework pågår

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post