Jenifer Anniston rocket i flanellskjorter samt pyjama -bukser i TV -serien ‘Friends’

Jenifer Anniston rocket i flanellskjorter samt pyjama -bukser i TV -serien ‘Friends’
02/11/2018, utgitt av Alanic Global
Når det gjelder de mest stilige kjendisene, kan ingen avvise ferdigheten, som Jenifer Anniston, den dyktige skuespilleren har. Det være seg karakterene som ble spilt av henne på skjermen, eller mens hun gjør en offentlig opptreden utenfor skjermen, har hun alltid vært et absolutt fenomen fashionista, så vel som berget hver så vel som hver stilkvotient av henne. Når vi snakker om hennes motesans, kan vi ikke gå glipp av hennes karakter av Rachel Greene som ble spilt i den berømte TV -serien fra 90 -talls ‘Friends’ -personell er av utsikten, at hennes karakter der kledde mer stilig enn Jennifer virkelig gjorde i ekte liv!
Med en stilig så vel som ukuelig essens av plaggets fornuft som hun har, har denne kjendisen alltid vært i nyheter for å være en ultimate diva! Bortsett fra kjolene, så vel som kjoler eller de tradisjonelle denims, ville den andre antrekket som Rachel gjorde trygt, noe som ga oss store stilinspirasjon, være vintage flanellklær. Når du husker populær om grossistdameddelens flanellskjorter så vel som andre pledd antrekk, etterlot produsentene seg på samme måte ikke muligheten til å få henne til å donere det aller beste utseendet i dem. Betraktet som stilikonet som påvirket dameklær på 1990 -tallet, så vel som vi vil få deg dekket med det mest fantastiske utseendet til henne i rutete flanellantrekk som Rachel Greene.
Den blå så vel som hvit pledd kort skjorte
I scenen når Ross så vel som Rachel ender opp med å ha en bittesmå-ikke-så-romantisk-sullet date på hvitvasken, rystet Rachel en bedårende så vel som avslappet utseende i en beskåret krage blå så vel som hvit flanell plaid skjorte , slo seg sammen med høy midje Capri Pant i mørk blå skygge. Håret hennes koblet seg opp i en uryddig knute, som kan ha stoppet Ross fra å falle for henne rundt igjen? Så hvis du så vel som rutete skjorter, kan du definitivt prøve ut en av kvinnene rutete flanellskjorter i beskåret silhuett.

Den stilige rutete kjolen
Hun så absolutt stilig så vel som nydelig ut selv mens hun hogget på maten, og bryr seg ikke nøyaktig hvordan hun ser ut mens hun spiser! I en beroligende så vel som dempet blå skyggelagt kjole, brukt over en lilla halvhylse høyhals -tee, fikk Rachel definitivt hjerter til å flagre!
Den gamle institusjonskvinnen i miniskjørt
I episoden da hun barnevakt Marcel, Pet Monkey of Ross, samt ender opp med å miste den, til og med midt i bekymringene så vel som bekymringer, flauntet hun det mest bedårende utseendet i en hvit skilpadde -nakke -tee, tucked i en Hvit, rødt så vel som svart integrert flanell plaid skater miniskjørt. For ikke å ikke huske de høye stigende sokkene med skoene sine som tilførte institusjonskvinnen vibber!
Glamorøse kropp som klemmer bukser
Ikke bare i en eneste episode, men det ser ut til at Rachel var i som med kroppen som klemte tett montert høy midtseksjon flanell plaid bukser! Derfor ble hun oppdaget igjen, så vel som igjen i rutete flanellbukser, i rød-svart eller grårød eller grønn-svart fargekombinasjoner! Hun brukte dem med enten de grafiske tee -skjortene eller vanlige enkeltfargede topper, og satte en helt ny så vel som frisk trend!
Avslappede pyjamas så vel som shorts
Selv hjemme, og lå rundt, gjorde Miss Greene de mest bedårende, men likevel avslappede opptredenene i de kule grossistflanellpyjamasbuksene, i tillegg til shorts! Mesmeriserende, de gjorde henne til den mest enkle, men preppy silhuetten!
Jennifer i en rutete flanellkjole
Synes hun liker den rutete flanellstilen i ekte liv også, i tillegg til at det ble vitne til å gå den røde løperen i litt flanell pledd kjole i svart så vel som hvit, med svart ullfrakk, nydelig persona på den mest polerte måten!
Tagger:
Flanellklær engros
Produsent flanellplagg
Produsenter av flanellplagg
Flanellplagg USA
Flanellplagg engros
Flannel Pyjama Pants Wholesale
Flanellbukser engros
Flanellskjorter engros
Engros flanellklær
Engros flanell pyjama bukser
Engros flanellskjorter
Engros kvinnelige flanellskjorter
Domens rutete flanellskjorter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post