7 Appellfordeler med C -vitamin – for hud, negler og mer

C -vitamin er det mest kjente og konsumerte ernæringsadditivet. Vi blir normalt alltid rådet av spesialister til å innta tilstrekkelige mengder C -vitamin og innlemme det Arsenal FC Skjorter i vårt daglige kosthold. Hvorfor? Vel, dette vitaminet er mye nødvendig for vekst og restaurering av kroppsvevet vårt, så det er god fordel for appell. C -vitamin hjelper videre med absorpsjon av jern fra mat og forsterker til og med immunforsvaret vårt, og dermed beskytter oss mot plager.
[Les også: måter å trekke ut godheten til vitamin C for hud]

Vital næringsstoff for appell Vitamin C tilbyr en rekke fordeler! De fleste kvinner bruker overpriset kosmetikk og kremer for å utelukke symptomene på aldring, i stedet for alt dette, er det mest effektive middelet til å bevare sunn hud ved inntak av vitamin C. Imidlertid er vitamin C et vannløselig vitamin derav din Kroppen er ikke i stand til å holde den på lager; Så du må spise den på daglig basis gjennom vanlige måltider eller ekstra kosttilskudd.
C -vitaminfordeler
Hva er appellfordelene vitamin C -tilbud? Les videre for å forstå de 7 fordelene med vitamin C -hud, hår og neglefordeler.
Reduserer aldringstegnene

Dette vitaminet er Paris Saint-Germain Skjorter avgjørende for å generere molekylene (hydroksyprolin og hydroksylysin) som senere hjelper til med å lime og produsere kollagen. Hva gjør kollagen? Vel, det hjelper deg med å holde huden din fast, robust og tonet. Det støtter også i å rekonstruere vev i huden fra dypet og redusere rynker og andre aldringsmerker.
Videre hjelper antioksidantegenskapene dette vitaminet med å hemme tørrhet i huden sammen med rynkene.

Kilde: GSTATIC.Commoisturizes huden din
For å øke blodsirkulasjonen i kroppen din er C -vitamin ganske nødvendig. Dette letter igjen bedre absorpsjon av næringsstoffer og fremmer konstruksjonen av elastin (en grunnleggende ingrediens som kreves for å forene huden). Elastin og Collagen støtter sammen i å skaffe smidigheten og mykheten i huden din og gi den et sunt og glødende utseende.

[Les også: C -vitamin for hår]
Kilde: gstatic.comheals skade på grunn av sol

Observerte kvinner rundt deg med tykke, skinnende og sterke lokker? Årsaken bak dette er inntaket av høy tilførsel av C -vitamininntak er grunnen. Den antioksidant naturen reduserer dannelsen av frie radikaler og minimerer effekten av deres hår og kropp. Dette beskytter håret vårt mot miljøeffekter, og gir rom for hår til å vokse ordentlig uten hindringer.
[Les også: Hvilke mat og vitaminer trenger du Leicester City Skjorter for sunt hår?]
Kilde: Forhealthyliving.netfights Dandruff
Et kosthold med passende mengder av dette vitaminet kan bekjempe flass med letthet. Hårrøttene dine kan bli blokkert på grunn av tilstedeværelsen av flassende flass og kan avverge veksten av håret. C -vitamin guider i å motvirke bakteriene i hodebunnen og hindrer flass fra å komme tilbake. Dessuten stimulerer det veksten av nytt hår. Dets antivirale egenskaper hjelper også med å lette en tørr eller kløende hodebunn.
Kilde: youtube.comprevents håravfall og grå
C -vitamin brukes til å velte trettheten av binyrene. Dette hjelper til med å hemme hårtap og fremmer i stedet vekst; Siden disse kjertlene er avgjørende for å opprettholde en riktig likevekt av hormoner.
Dette vitaminet støtter også for å holde tilbake den naturlige fargen på håret, og dermed forbyr gråing.
Kilde: IndianBeauty.Tipsvitamin C Nails fordeler
Sunne og lengre negler
Produksjonen av kollagen på grunn av dette vitaminet styrer sammenhengende vev og hud, samt forbedrer blodsirkulasjonen. Dette hjelper neglene dine til å bli lengre og sunne. Sammen med dette utelukker det sjansene for hangnails ved å instruere neglene til å vokse i riktig kurs. Å innta vitamin C er rutinemessig det fineste middelet til å oppnå sunne negler eller massere neglene dine med vital olje.
[Les også: Vitamintilskudd hvert tjue-noe behov]
Kilde: Jolie.Deso Dette var noen av de mange fordelene med vitamin C. Det er mange kilder til C -vitamin som sitrusfrukter, grønne og løvrike grønnsaker, tomater, paprika, jordbær, bakte poteter osv. Videre kan vitamin C -oljer og serum brukes direkte på ansiktet og håret for å høste appellfordelene. Bare innarbeide dette mirakuløse vitaminet i livsstilen din, og se dens positive effekter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post