Til slutt, en ny kjole

Jeg er ganske sikker på at jeg har hatt dette “nesten gjort!” vurderer det før Thanksgiving; Jeg har nettopp ikke hatt et minutt for å fullføre det. Men i går kveld kunne jeg ikke sove, så jeg gjorde det nødvendige, som egentlig bare satt i en glidelås og hemming skjørtet og ermene. (Jeg måtte hacke syv inches av skjørtet – dette ble laget for Amazons, det virker.)

Her er det opprinnelige mønsteret, Vogue 9670. Jeg kan ikke huske hvor jeg fikk det – hvis du solgte det til meg, la et notat i kommentarene!

Her er min versjon:

Ignorer den lille strykejernet på bildet, vær så snill. og at den trenger presserende andre steder. Jeg trenger virkelig en dampbåt. Eller en bedre presseklut. Eller hint fra dere.

Jeg gjorde den vendt ut av frihetsutskrift, fordi kjole stoffet er veldig tykt, og fordi jeg visste at jeg ikke ville kunne få den vendt perfekt flat, uansett hvor mye jeg trimmet og klippet kurvene. Denne vendt er nå angitt for å vise, noe som gjør en dyd av nødvendighet.

Å se! Jeg fikk endelig glidelåsen for å matche pent på sidesømmen! Hvilken av dere kjempefint folk fortalte meg det som markerte trikset? Takk skal du ha! Det fungerer! Jeg var veldig fornøyd med hvordan glidelåsen gikk inn, spesielt med tanke på at jeg gjorde dette klokka 11 om natten.

Ovennevnte bilde ble tatt med Flash – det er den sanne representasjonen av fargen. Det er en oliven-y farge, ikke brun. Det er en tung børstet bomull med en god bit av Lycra i den. Det strekker seg ikke egentlig, det gir bare. veldig komfortabel.

Og her er ryggen. litt kjedelig. Men i det minste samsvarer de bakreømmene opp i orden.

Jeg likte dette mønsteret: det gikk sammen bra, var lett å endre (jeg la mye mer plass i midjen som alltid, sukk), og bortsett fra å være ment for kvinner åtte inches høyere enn jeg er (se illustrasjonen? At Skjørtet er ideelt under kneet, amiright? På meg var det nesten til ankelen!) Den passer godt.

Neste ting på min sy liste? En annen kryssord puslespill kjole. Turneringen kommer opp!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007
Arbeid pågår: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post