Nå og senere

Denne kjolen er på salg på Bloomie’s (ok, på salg på Bloomingdale er fortsatt $ 200, men …) så klikk på linken hvis du er interessert. Det er Silk-Cotton Jersey, så det vil henge som en drøm, og selv om jeg vanligvis ikke er en fan av ujevn hemmen, fungerer det egentlig.

Dette er en god nå-og-senere kjole – du kan bruke den nå med sandaler og bare hud, og det burde også fungere i kjøligere vær også. Jeg ville ha den med en gunmetal-grå silke undershirt (3/4 ermer selvfølgelig), strømpebukser og støvler. (Disse støvlene, etter preferanse. Og hvis du er den personen som solgte dem til meg på eBay, ville du gjerne sende dem nå? KTHXBYE!) Som ville se veldig cyberpunk, til meg. Med en sølv lær mansjett utsikt og sølv perler.

Det er en lignende (og mye billigere – $ 50) V-hals kjole på Bloomingdales. Klikk her for den ene, som er vaskbar ull og også tilgjengelig i røde og petite størrelser. Jeg ville ha den røde med en hvit Peter Pan Collar bluse, strømpebukser og blonder-up high-heel oxford pumper.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Det er praktisk talt arbeidsdag, tid til å tenke på ferie PartiSaugust 28, 2007
Hva jeg ville ha på seg (hvis jeg var en fyr) 10. juli 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post