Linktastic fredag ​​No. 4

Så jeg tenkte på å ikke gjøre Linktastic fredag ​​i dag, og legger kjolen jeg laget til forrige helgs amerikanske kryssord turnering i stedet, men jeg måtte IRON den kjolen, og det virker litt for overveldende i morges. Så kanskje mandag får å se at kjolen.

Jeg er skuffet, men at ved å ikke sette av Linktastic fredag ​​jeg ikke får til å si “Linktastic fredag ​​faller på en mandag denne uken” fordi det kakker min funnybone. (Ikke bekymre deg, jeg er sikker på at jeg vil gjenbruke den vitsen på et senere tidspunkt.)

Men, uten videre: på linkene!

Bildet ovenfor er en veldig fin shirt i en større størrelse fra født for sent vintage … takk til Marge for linken!

Jeg husker ikke hvor jeg fant denne linken for å uniform Studio, så hvis det kom fra deg, kan du ta æren i kommentarfeltet. Jeg liker denne estetiske (som kan overraske noen av dere – selv om den som ikke ønsker å kle seg som om de er søtt androgyne operatives fra fremtiden). sjekke ut, spesielt den “samlet linje kjole”. Herlig.

Robin sendte meg link til denne fantastiske og veldig, veldig, veldig dyrt arkitektonisk tema stoff samling fra Finland. (42 euro! = Argh)

Og mens vi sikler over dyrt stoff, sendte Kristin meg en link til Waechter Silk Shop, som er basert i USA og har frihet til $ 36 / km. (Hovedsakelig florals, men.) Jane Ellen sendte en link til Peggy Anne som selger noen av de mer klassiske blomster på $ 29-noe et verksted.

Også Heather funnet denne gul-og-grå avis trykt strekningen strikke på mote tekstiler Club. Eller kanskje du vil ha en dress-skjema print silke lommetørkle i samme farge? (Sendt av brokentemple – men snapper at man opp raskt hvis du ønsker det, er det en Kjøp-det-nå).

Har dere sett denne skoen-lagring hjulet? sendte inn min søster, som kjenner meg for godt … og snakker om sko, forrige ukes tape-measure lampe minnet Kate-in-England av disse skoene. Pinstripes og tape-måle cockades, oh my!

Gretchen sendte denne linken til en kjole laget av 41 par av resirkulerte Levis-501S. Det er * utrolig *, og akkurat det jeg ville ha på en drakt Institute ball til ære Ralph Lauren eller Calvin Klein. (Bla ned forbi den skumle baseball-jakke Pierrot kostyme for å komme til jeans kle.)

Liana trekker en papirdukke hver dag. noen av dem er kjoler. Fungerer for meg!

Cranky Bibliotekar t-skjorter (og andre ting). Gir meg lyst til å være en bibliotekar enda mer, slik at jeg kan ha en lisens-plate cover som sier “Jeg er en bibliotekar … og jeg vil hysje ræva.” sendt av Paula, som har en blogg om de sløyfe-vevstol grytekluter. Rått.

Noen firma som heter Mippin (det er offisielt: Internett har nå helt tom for domenenavn) har gjort noen fancy skraping for å gjøre denne bloggen arbeidet på mobiltelefonen. Jeg tror. Jeg har ikke testet det, men det mobile url er visstnok http://mippin.com/dressaday. gjerne prøve det ut, det koster ikke meg noe (det kan koste deg, avhengig av din mobile web-tilgang planen). Bloggerfølg ansvarlig!

Janet på Lanetz Living er off ski i Colorado, men hun har et salg på stedet henne mens hun er borte: 20% rabatt, bare bruke kupongkode “ski20” når du sjekker ut. (Det er grunnen til at Internett er best;? Hvordan kunne du ha et salg på murstein og mørtel butikken og være av ski på samme tid)

Og jeg * trodde * jeg hadde postet om dette før, men jeg kan ikke finne det, så her er det igjen:

Takk til Eirlys (som ikke selv bor i USA) for å finne dette på Antique kjole. synd det koster … vente på den … $ 1485.

Det var det for denne Linktastic fredag! flere koblinger neste uke …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En Linktastic fredag ​​for å avslutte All Linktastic FridaySmay 16, 2008
Linktastic fredag: Hjelpsomhet EditionMay 30, 2008With 41 kommentarer
Linktastic Friday No. 5March 21, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post