A Walk on the Wild Side

Skutt av Alexander Scott Harris

Drakt: Rachel Zoe (elsker også matchende shorts) | Sko: Johnston & Murphy c/o | Bluse: J. Crew (gammel, men lik her og mer nedenfor) | Belt: Ralph Lauren | Solbriller: Nina Ricci (lignende her) | Halskjede: Vintage, men lik her og mer nedenfor | Polish: Sabel krage

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Selv om denne spesielle snøleoparddrakten bare er egnet (se hva jeg gjorde der?) For mer kreative, mote-fremover arbeidsmiljøer, er det en morsom påminnelse om at arbeidet ditt ikke trenger å være begrenset til grått, svart og marine. Denne sesongen lager så mange merker dresser i fantastiske utskrifter og lyse farger, så ikke vær redd for å gå ut av din kjedelige drakt komfortson. Denne spesielle Rachel Zoe -drakten har også matchende passende shorts, som jeg elsker å ha på meg med blazeren i varme helger. Og selv om du kjøper en dress i en topp-til-tå-trykk eller dristig farge kan virke som et upraktisk rart, kan du få massevis av kjørelengde ut av brikkene når du også bæres separat. Du kan alltid lagre topp-til-tå-utseendet etter spesielle anledninger når du vil ha den en-to-stansen. Sjekk ut noen av favorittdraktene mine til våren nedenfor!

Takk igjen til alle som deltok i Longchamp Giveaway. Kristie, Casey og Jennifer er vinnerne av Le Pliage store totes! Og disse heldige damene har gjort noen ganske utrolige fargevalg: Kristie gikk med Gunmetal og Casey og Jennifer gikk med Lagoon. Gratulerer!!

Handle innlegget:

Spring passer favoritter:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post