Håndtegnet logoer av Seb Lester

Håndtegnet logoer av Seb Lester
Hvis jeg ber deg om å tegne Ferraris logo, tror du at du kan gjøre det? Vel, jeg oppdaget noen som absolutt kan. Hans navn er Seb Lester så vel som han er en mester kalligrafer og designer fra England. Selv om han jobber så vel som bor i England, forstås sin entusiasme og dyktighet for å illustrere over hele verden. Han har produsert mesterverk for kjente merker som: Apple, Nike, Intel, The New York Times etc.

Ved å bruke bare blekk så vel som papir, er Seb Lester i stand til å gjenskape logoer, alt fra Led Zeppelins varemerke til bilprodusenter som Ferrari. Kalligrafisk kunst, hans andre som etter illustrasjoner, har endt opp med å bli en sentral del av identiteten hans. Han blir nå forstått på de sosiale medienettverkene som en av de aller beste kalligraferene i hele verden. Fans bruker Instagram -siden hans for å be ham om å tegne sine foretrukne logoer. Følg ham så vel som kanskje han vil trekke deg noe spesielt.

I dette korte filmbildet nedenfor viser Seb Lester oss sitt ekstraordinære talent. Ved å ikke bruke noe mye mer enn bare hender, er han i stand til å produsere bedragende duplikater. Hans dyktighet må ikke være skjult for verden, dette er grunnen til at jeg inviterer deg til å søke på hans offisielle nettsted.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post