5 måter å legge til personlige detaljer i bryllupsklærne

Hvordan lage bryllupsklærne dine virkelig dine

Når det gjelder kleskoder, spesielt svart slips eller andre formelle hendelser, antar mange mennesker at det hele er veldig reseptbelagte. Men det er flere måter å legge til personlige detaljer til de formelle klærne dine – enten det er en smoking eller dress.

Før du kommer inn på det, er det en veldig avgjørende ting å huske på. Hvis du legger til noe slikt til antrekket ditt, hold det subtilt. Fokuset i et bryllup må være på bruden og brudgommen, ikke på visse detaljer eller tilbehør de har på seg. Når gjestene drar på slutten av dagen – eller kvelden – må de snakke om hvor flott bryllupet var, ikke den vanvittige slips som brudgommen hadde på seg.

Med det ute av veien, her er de fem grunnleggende måtene å legge til et personlig preg på bryllupsantrekket ditt.

x

15 Mye viktig tilbehør for menn

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 51 sekunder

Neste
10 Instant & Easy Men’s Style -oppgraderinger
05:10

Bo
00:00
09:51
09:51

Kan hende du også liker:
Hvordan finne en kvalitets skredder
Beste sko for en bryllups smoking
Hver eneste detalj om hva jeg hadde på meg på bryllupsdagen min

BUTIKKEN

Bla gjennom samlingen vår med skreddersydd herreklær og tilbehør

UTFORSKE

Personlige detaljer: mansjettknapper

Handle mansjettknapper og smokingstudssett

Stilige og moderne finpuss for bryllupsantrekk. Bla gjennom utvalget nå.

Kjøp nå

Ingen formelle antrekk er komplett uten mansjettknapper – det vil si de dekorative bitene som fester begge sider av en fransk mansjettskjortes mansjetter.

Mansjettknapper er en av de beste – og enkleste – måtene å legge litt personlighet eller teft til antrekket ditt. Tross alt stikker de ut uten å være distraherende.

Nå er det flere måter å bli kreative med mansjettknapper. Først kommer de i forskjellige materialer, inkludert steiner, edle metaller og glass. Det er også flere lukkingstyper å velge mellom, inkludert:

Fast tilbake – disse glir gjennom hylse mansjettene uten å trenge justering
Kjede – Et klassisk alternativ som kommer i kreative design
Veksle lukking – kanskje den vanligste typen, disse er trygge og enkle å feste
Stud – Disse er kompakte, raffinerte og minimalistiske
Ballretur – en kompleks nedleggelsestype, disse er allsidige og enkle å tilpasse

Når du plukker ut mansjettknapper, velger du de som representerer en viss interesse eller lidenskap du har. Du kan også få noen som er skreddersydd eller gravert med noe avgjørende for deg-initialene dine, brudens initialer, bryllupsdato osv.

Det fine med mansjettknapper er at de kan fullføre antrekket ditt mens de legger til et personlig preg. Ikke bare det, men du kan beholde dem resten av livet som en minnesmerke å bruke igjen på en annen spesiell dag, som en jubileumsmiddag.

Personlige berøringer: Sentimental vare

Bryllupsdagen din er en flott mulighet til å legge til en sentimental vare eller to til formalklæren din. Dette kan være bestefarens klokke, en slipsbar, slips eller mansjettknapper fra faren din. Uansett hva du velger, legger det til et helt nytt lag med indikerer som bare gjør hele opplevelsen så mye mer meningsfull.

En annen ting du kan gjøre er å låne noe spesielt fra et familiemedlem eller noen som er veldig nær deg. Bryllup er indikert å ha noe lånt, ikke sant? Dette trenger ikke å være begrenset til bare bruden. Begge parter kan (og bør) ha noe sentimental eller meningsfylt med dem på den store dagen.

Personlige berøringer: lomme firkant

En annen viktig del av alle formelle klær er lommeskmuren. Det er lett å ignorere eller se på lomme -firkanter med tanke på at de er en så grunnleggende, upersonlig detalj som kreves for en dress. Imidlertid er det faktisk mange gode måter å tilpasse dem på.

Hvis du søker på nettet, finner du ganske mange selskaper som kan brodere lomme -firkanter. Du kan for eksempel ha bryllupsdato, din og brudens navn, et favoritt sitat eller noe annet meningsfullt brodert på deg.

Å tilpasse en lommekort er ikke begrenset til brudgommen – gjester og andre viktige medlemmer av bryllupsfesten kan også gjøre dette. Avhengig av brudekleskoden, kan du til og med ha tempo -torg for alle involverte på den store dagen.

Mange mennesker vil selvfølgelig ikke se disse små detaljene. Likevel er det en flott måte å skape en veldig spesiell personlig som indikerer for deg å reflektere over de kommende årene.

Personlige detaljer: skreddersydd dress

En annen ting du kan legge til personlige detaljer er din dress eller smoking. Nå er det mange fordeler med å få en skreddersydd dress. For det første kan du sørge for at den er spesielt skreddersydd for rammen og stilen din. For en annen, skreddersydd antrekk er ofte av høyere kvalitet enn premade.

Når det gjelder personalisering, får du en skreddersydd drakt eller tux giver deg mye mer kontroll over de fine detaljene. Dette inkluderer ting som farger, knapper, monogramming og foringer. Spesielt er monogram og fôr stedene der du virkelig har en mulighet til å gjøre noe som har en spesiell som indikerer for deg.

Personlige detaljer: duft

Den siste, men ikke mindre avgjørende tingen å vurdere er duften du har på den store dagen. Duft er en kraftig ting, og når den gjelder din, kan den fremkalle noe meningsfylt for deg. Dette kan være en viss tid og sted eller et visst minne. Eller det kan være så grunnleggende som å velge en duft du kjenner bruden din elsker.

Ytterligere lesing: 7 beste dufter for vår- og sommerbryllup

Hvis du allerede har en signaturduft som du liker og bruker mye, kan du også velge det. På den annen side kan du også endre ting for å passe til øyeblikket eller temaet for arrangementet.

Bunnlinjen

Bryllup er en tid for å bringe mennesker sammen, skape minner og forberede deg på en lys fremtid med noen du er glad i. Når du forbereder deg på deg, husk å legge til noen personlige detaljer til antrekket ditt. Enten hendelsen er veldig formell, semi-formell eller ganske tilfeldig, kan du bli litt kreativ med det.

Få spesifikt individualiserte mansjettknapper, et sentimentalt element, en brodert lomme-torg, en skreddersydd dress eller smoking og en spesiell duft. Jo mye mildere kleskoden, den mye mer muligheten for tilpasning du har. Men selv med de mest formelle hendelsene, kan du fremdeles legge til noen personlige detaljer til antrekket ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post