Trends and the Conservative Office

2019 -oppdatering: Sjekk ut vår siste diskusjon om 2019 Fashion Trends We Hate.
Hvilke trender kan en yngre kvinne trygt ha på seg for å fungere? Du vil ikke kle deg for “gammel” – men du vil heller ikke fremstå for trendy og/eller i stiler som er upassende for arbeidstøy. Så la oss diskutere: trender og det konservative kontoret.
{Relatert: Er noe virkelig klassisk på mote?}
Hvordan finner du en balanse slik at du ser profesjonell ut uten å føle at du har på deg andres klær? Leser K lurer på …
Vil du være interessert i å gjøre en funksjon rettet mot den yngste av publikummet ditt? 23-26yo kvinner? Dette vil være angående grensesnittet mellom unge/trendy og kontor passende. Mens mange av varene TPS-funksjonene er flotte, kan jeg også se en måte det kan være for tidlig for en yngre demografisk å handle i disse stilene. Jeg vil for eksempel se verdig, men ikke nødvendigvis eldre enn jeg er.
Dette er et flott spørsmål. Det konservative kontoret handler om det klassiske, elegante utseendet-du vil alltid være godt tjent til å ha en skarp hvit bluse, en enkel skjede kjole, et par flotte pumper og en godt skreddersydd blazer og matchende skjørt og bukser.

Avbildet ovenfor, de beste kvinnes kragebluser fra 2022: en / to / tre / fire / fem

Noen av de mest stilige kappekjolene for arbeid fra 2022: en / to / tre / fire / fem (ikke avbildet, men også)

Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, og Corporette® kan tjene provisjoner for kjøp gjort gjennom lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Tusen takk for din støtte!
Når det er sagt, eksisterer det trender innenfor de relativt smale grensene, og det er trendene som jeg tror du kan eksperimentere med, uten for mye frykt for at de får deg til å se upassende ut. Så la oss grave inn.
La oss først definere den typen trend vi ikke snakker om for et konservativt kontor:

Det er aldri kroppsblokk (den avlingstoppen må vente til helgen). Det utsetter aldri huden (eller gjør at noen andre er bekymret for at det plutselig kommer til). Det minner ikke om boudoiret på noen måte (så jeg liker virkelig ikke blonder for kontoret, for eksempel).
Så selv om jeg har sett noen morderkjoler med sperrede rygger i det siste (jeg mener, kom jeg!) Ville jeg holde meg borte fra dem på jobb. Også-jeg har sett kimonoer oppført i samme kategori som blazere på butikknettsteder, og jeg har ikke klart å finne ut hvordan jeg føler om dem-men jeg tror de går i kategorien inspirert-by-the-boudoir for arbeid .
Det kan være et “nytt utseende” – så lenge det har eksistert i omtrent fem år. For eksempel har over knestøvlene bare vært en stor ting i et år eller to (med mindre du faktisk er en pirat), og banebuksetrenden er altfor ny for kontoret.
Vær spesielt på vakt mot å tenke at noe er OK for jobb bare fordi et merke som du vanligvis forbinder med arbeidsantrekket, selger det. Jeg var på en fest nylig, og en ung, kul kvinnelig partner grep for meg om å måtte irettesette yngre medarbeidere om sporbukser. “Jeg bryr meg ikke om at de er teori,” sa hun. (Også på listen over No-NOS: Toppknuten.)
Det trosser aldri logikk. Peep toe bootie, den hi-lave kjolen, jumpsuiten, kulotten … nei, nei, nei, nei. Hvis du jobber innen mote, flott; Bruk harembukser og kimonoer med en avlingstopp og dra til byen – men hvis du jobber i jus eller for en bank, anbefales det kanskje dårlig.
Så her er den slags trender vi faktisk snakker om å være akseptable for arbeid, da (selv om, selvfølgelig, kjenner kontoret ditt):

Fargeblokking – det har vært en stor trend i noen år nå og fortsetter å være sterk
Farger – for eksempel årets farge er Marsala
Collarless Blazers er mer moderne enn klassiske blazere (se teoridrakten vi diskuterte i går) Peplum (denne detaljene om blazere, bluser og til og med kjoler har vært super varm i noen år nå)
Ankelbukser for uformelle dager
Passform og bluss kjoler
Jeg ser en trend for Mesh, som jeg synes er mer inspirert av den aktive klær -trenden og ikke undertøy – tilnærming med forsiktighet, men jeg tror det kan være i orden, som i denne kjolen
Enhver trend inspirert av herreklær er vanligvis OK – f.eks. Oxfords, loafers, Gingham som er overalt akkurat nå (jeg elsker denne drapey gingham -blusen) …

Avbildet nedenfor, med klokken: OTK -støvler, Gingham Blouse, Kimono, Loafers, Crop Top, Track Pants.

Hvis du tror jeg er gal, kan du sjekke ut noen av kommentarene til innlegg der vi har snakket om ganske milde trender som fletter, ankelbukser eller til og med vårt nylige innlegg på Crossbody -vesken. Et annet innlegg som kan være nyttig for deg når du veier disse problemene: diskusjonen vår om “Empowering Clothes” kontra dressing for Power.

Lesere, hva ernull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post