Falls mange fleksible beltevesker

Her bruker jeg Anouk Belt Bag av Akris, i svart metallisk rullestein. Du forstår at jeg er mye mye mer dedikert til tidløse klassikere enn flyktige mønstre i e -postinnbokene våre, men for meg føles Anouk Belt -vesken annerledes. Jeg føler at … det kommer ikke noe sted – bortsett fra hvor som helst jeg tar den knyttet til midtseksjonen. (Sideanmerkning: Jeg har en mage igjen, ja.)
En annen grunn til at jeg føler meg positiv i denne spesifikke vesken er dens allsidighet, slik at du kan investere enkelt. Metallskinnet er en morsom metode for å smake opp et avslappet dagtidsutseende, men skiftet til kveldsslær er enda mye mer sømløs. Det er klart det fungerer bemerkelsesverdig som en beltepose, som jeg har stylet her, men den kan også brukes på tvers av kropp med en utvidet stropp. For å kappe IT -metoden opp, løsner stroppen, så vel som posen blir en konvoluttkobling. Du forstår nøyaktig hvor mye jeg liker en flott multitasker, og dette, vennene mine, er en ekstremt flott multitasker.

AkrisSmall Anouk Belt Bag

Jeg har alltid likt håndfrie alternativer, men fordi jeg endte opp med å være mamma, føler jeg meg som håndfri som en fordel, bare endte opp med å være et hovedinnkjøpsincitament. Du mener, jeg kan ta med hva jeg krever, så vel som på samme måte har begge hender til å håndtere logistikken til meg, så vel som min lille i så vel som ut av drosjer, kaffebarer, barnelege, så vel som hjemme igjen? Ta pengene mine så vel som å løpe.
Det er også en morsom sjanse til å blande volum når du jobber med mindre belteposer i høst. Det er den ideelle midje-cincher å legge over en stor blazer eller en omfangsrike kjole som den jeg bruker i dag. Uttalelseshylsene så vel som cinched Midseksjon gir vakkert bærbart volum til denne Rosie Assoulin -kjolen, så vel som ved å “belte” kjolen med Akris anouk -vesken, jeg produserer balanse (og har på samme måte litt morsom). De skarpere kantene til posen, sandaler, så vel som til og med nyanser jeg bruker her, gir også en god kontrast til den skylignende naturen til kjolen-det handler om balanse.
Du har sannsynligvis allerede fått arbeidspesten i hånden for høsten. Så ta denne sjansen til å se på en uttalelsesproduksjon som også vil tilby deg allsidighet, praktisk så vel som polsk i hele skapet ditt. Jeg ville begynne her hvis jeg var deg.

AkrisSmall Anouk Belt Bag

Takk til Akris & ShopStyle for samarbeid på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post