Designere er deres egne mestere

Det er enestående hva en talentfull designer kan gjøre. Når det gjelder design, har alle i tankene et visst bilde, men ikke alle er i stand til å overføre disse tingene til virkelige bilder. Her kommer artistenes bidrag. En tilpasset design er mye mer komplisert, fordi det endelige resultatet først må tilfredsstille klienten, selv om hele arbeidet er utført av designeren. Jeg tror designene er under vurdert, og designerne blir vurdert av noen klienter som deres “personlige artister”. Noen ganger sier de bare … ”Jeg vil at du skal endre det og det og legge til det der… og hvis jeg liker slik det vil være, vil jeg betale deg” og de tror ikke at disse endringene kanskje bare kommer med litt respekt for designeren. En rekke faktorer må tas i betraktning når det gjelder tilpassede design, for eksempel hvor mange konsepter som må presenteres, hvor mange revisjoner som kreves, hvor mye forskning som trengs, størrelsen på virksomheten og så videre. Den beste måten å finne ut hvor mye en tilpasset design vil koste er å få et tilbud fra designeren dem selv. Å utvikle en identitet, som alle andre profesjonelle tjenester, tar tid og kompetanse. Den tiden og kunnskapen må verdsettes tilstrekkelig. Når en klient krever at designeren skaper noe som er i nærheten av forventningene hans, står designeren overfor en virkelig utfordring. Hvis designeren oppretter et bilde som klienten er fornøyd med, kommer tilfredsheten fra begge deler.
Folk forstår ikke hvor viktig en god design er og hvor verdifull det er for deres virksomhet eller prosjekt. Jeg har for eksempel sett på mange konkurransesider at de resulterende designene ikke alltid er den du kan forvente. Av noen grunner kan ikke designene komme til kundens forventning fordi han ikke betaler for innsatsen, og selvfølgelig, når prisen som tilbys ikke engang garantert, kan du bare ha følelsen av at du jobber forgjeves, eller, La oss si det ellers, oppleve i design. La meg vise deg noen eksempler på tilpassede t-skjorte-design som ikke akkurat er profesjonelle. Hvis du skal skrive den ut eller til og med bruke den, må du gjøre det minst bra og egnet etter dine ønsker.
T-Shirtson Den andre siden, profesjonelle designere har en faktisk designprosess som involverer forskning, skissering, konseptualisering og refleksjon, og dette er grunnen til at de belaster en pris som gjenspeiler deres arbeid. Her er noen eksempler, og du kan gjøre en sammenligning nå med de jeg har snakket før.
Vector-ArteDark grafisk-skjorti prøver å si at en designerverk må verdsettes mye mer at det er akkurat nå, designerne er ikke til klientens avhending, de er mye mer fantasifulle og utover det, mye mer i stand til å transponere tanker og virtuelle bilder til ekte. Så hvis du er en designer og du vet at du har talent, fortsett den gode jobben, men ikke la klienter undervurdere deg. Det er ikke opp til klienten å estimere hvor verdifull en designerverk er, det er opp til designeren å få klienten til å forstå hvorfor arbeidet deres er så verdifullt.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post