Kirurgens generals advarsel

Dette er forferdelig, forferdelig stoff. Seriøst er det bare galt. Vanligvis er jeg en kjenner av feil (minne meg om å gjøre min favoritt bologna-og-baby-spinat på hele hvete sandwich for deg en gang), men dette er bare et skritt for langt. Jeg kan ikke tenke på en sunn bruk for dette stoffet. (Eller en ond som ville være verdt bryet.) Eksklusivt-merket sigarettpikeutstyr? Insincere “Jeg vet at du kan slutte” Quilt-prosjektet? Reupholstering din donk?

Allison sendte meg denne linken slik at hun ikke måtte være alene i hennes eBay-forbauselse. (Som minner meg: Ikke der pleide å være en kjempefint “rare ting på eBay” bloggen?) Akkurat nå er det bare en budgiver, og selgeren estimater det er minst ti, og kanskje tretti, meter av dette stoffet. Så jeg er sikker på at du kan jobbe noe ut, men du burde ikke. Vær så snill. Å gjøre noe fra dette stoffet er sikker på å være farlig for helsen din, og har vist seg å forårsake kreft i laboratoriedyr.

Ikke si at jeg ikke varslet deg.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer
Frykt for frykten for FailureMay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post