Utrolig optimistisk

Jeg vet at heklet går “raskere” enn å strikke, men tittelen på dette heftet slår meg så usedvanlig optimistisk. Det er ingen måte at jeg kunne få det på bordet mitt i morgen. (Det tar vanligvis en god 24 timer å fjerne alle ting som allerede er der, uansett.)

Og selvfølgelig, når jeg tenker “fremtiden” hva som straks sprer i tankene, er “heklete duker!” Det er derfor alle mine roboter har hjelpsomme i brystet dispensere for hjulene på bomull og kommer med # 5 krokvedlegg.

Hvis du har ganske mange tomorrows for å tilegne seg å skape komplekse og lacy duker, er dette heftet tilgjengelig fra Lanetz Living. Når du er ferdig, hopp i din tid maker og kom vis det til meg! Jeg forventer deg i morgen på 4. Vi har te!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

De hemmelige livene til kjoler, vol. 6August 8, 2006
Jeg trodde du må vite det 20, 2007
Kommer snart: En kjole En dag T-skjorter! 25. mai 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post