Skinnvest og leopardpumper

Som lovet i morges, her er en annen måte jeg stylet disse utrolige leopardblokkhælens ankelstropppumper. På Amazon Style Code Live (klikk her for å se videoen hvis du gikk glipp av den!), Snakket vi om gjenopptredenen av Leopard på høstbaner, og jeg er for en så ombord med trenden. Jeg kan ikke vente med å busse ut favorittleopardstykkene mine som har samlet støv de siste sesongene, og er på spotting (få det?! #Leopardjokes) tonn flotte nye brikker for høst som inkluderer trenden på utrolige måter. Jeg har tatt med noen få favoritter nedenfor, men er spesielt en fan av disse leopardbrødene og denne leopardfrakken. Jeg har også eid denne leopardkoblingen i omtrent tre år nå, og det har vært en stor skap MVP.

< >

Culottes: Milly (likt her, her og her) | V-hals-t-skjorte: C/O Zady (min favoritt Basic Tee Best Now!) | Skinnvest: Dawn Levy | Sko: Sam Edelman | Halskjede: C/o Mejuri | ØRINGER: Saks | Bag: Danielle Foster | Solbriller: Wonderland (elsker alle de andre fargene som er tilgjengelige i denne stilen) | Lip: Buxom (Brooklyn)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post